Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift od Rito

WirujacySmok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, rzadko pogrywam w lola podczas roku sql, widzialem ze idzie dostać jakieś gifty gdy juz ktos posiada kayle z rito skinem ( posiadam ) i ikonke, problem w tym ze nie dostalem jeszcze ani ikonki, ani giftu a wiekszosc moich znajomych dostala? 

Opublikowano

Riot wysyla te gifty turowo, wszyscy po jakims czasie dostana, ja rowniez na smurfie z Riot kayle nie dostalem jeszcze nic, ale to tylko kwestia czasu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Rito określił to tak : Jeśli grałes przez ostatnie kilka miesięcy powinieneś dostać gifa, nie wiem czy chodzi o jedną grę czy jakiś próg czasowy ^.^

4521609.png

Opublikowano

Jak dzisioaj zagram na koncie na ktorym dlugo nie gralem to jeszcze zalape się na drugą turę?

Oczywiście że tak. Mój kolega wrócił do grania po kilkumiesięcznej przerwie i dostał gifta. :)

Wystarczy że zagrasz arama, bądź normala.

Opublikowano

Dostał już ktoś ?? Normalnie wyskakuej co się dostało, czy trzeba szukac ?

Wyskakuje Ci takie coś, jakbyś dostał od kogoś gift. :-)

Dostajesz ikonke i skinka do Kayle. Jeśli ktoś ma ten skit, no z tego co czytałam, dostanie jakiś tam zamiennik w formie jakiegoś prezentu. Ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa. 

Każdy gracz League of Legends, który rozegrał grę w ciągu paru ostatnich miesięcy otrzyma nową ikonę przywoływacza oraz skórkę Riot Kayle. A każdy, kto nie ma jeszcze Kayle , otrzyma również samą bohaterkę. Jeśli masz już i bohaterkę i skórkę, dostaniesz tajemniczy prezent. Gracze, którzy nie mogą odebrać tajemniczego prezentu, otrzymają jego równowartość w RP w swoim regionie.

Więc nie wiem, chyba trzeba się zgłosić do nich :P

Opublikowano

Dostał już ktoś ?? Normalnie wyskakuej co się dostało, czy trzeba szukac ?

Wyskakuje Ci takie coś, jakbyś dostał od kogoś gift. :-)

Dostajesz ikonke i skinka do Kayle. Jeśli ktoś ma ten skit, no z tego co czytałam, dostanie jakiś tam zamiennik w formie jakiegoś prezentu. Ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa. 

Każdy gracz League of Legends, który rozegrał grę w ciągu paru ostatnich miesięcy otrzyma nową ikonę przywoływacza oraz skórkę Riot Kayle. A każdy, kto nie ma jeszcze Kayle , otrzyma również samą bohaterkę. Jeśli masz już i bohaterkę i skórkę, dostaniesz tajemniczy prezent. Gracze, którzy nie mogą odebrać tajemniczego prezentu, otrzymają jego równowartość w RP w swoim regionie.

Więc nie wiem, chyba trzeba się zgłosić do nich :P

Niekoniecznie coś wyskakuje, Ikonkę i Kayle (bez skina ) dostałem z "powiadomieniem" natomiast jakiś czas później (kilka dni , a moze nawet dopiero dzisiaj) okazało się , że Riot Kayle mam gdzie 0 informacji o gifcie(w międzyczasie grałem nią ze 2 razy na aramie i nie było skina).Kolega to samo z tą różnicą że ikonki jeszcze nie dostał a skina dostał również bez informacji (samą kayle posiadał wcześniej)

Opublikowano

Ja dostałem jakąś informacje, taki alert z ikonka po lewej stronie i jakimis tam słowami :|

4521609.png

Opublikowano

Chyba dostaje się tylko informacje o dostaniu ikonki , tak czy siak skin jest razem z nią mimo ze nie jest to napisane ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...