Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Jak zabezpieczyś się przed KickHackiem

DyRoXCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie jak zabezpieczyć się przed kickhackiem .. I ODRAZU MÓWIĘ ŻE ODPOWIEDZI "kup sobie lepszego neta xDDD" bedę zgłaszał... ten kick hack znam .. działa na zasadzie takiego DUUŻEGO I MOCNEGO SPAM BOTA... wkur wia mnie to że jak wchodze to siedzi kretyn i kicka BO MA LEPSZEGO NETA I MOŻE UZYWAĆ TEGO SPAM BOTA I GO NIE WYWALI... 

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

Siema tak jak w temacie jak zabezpieczyć się przed kickhackiem .. I ODRAZU MÓWIĘ ŻE ODPOWIEDZI "kup sobie lepszego neta xDDD" bedę zgłaszał... ten kick hack znam .. działa na zasadzie takiego DUUŻEGO I MOCNEGO SPAM BOTA... wkur wia mnie to że jak wchodze to siedzi kretyn i kicka BO MA LEPSZEGO NETA I MOŻE UZYWAĆ TEGO SPAM BOTA I GO NIE WYWALI... 

O jakim kick haku mówisz

Opublikowano

zablokuj pw ?

no właśnie ? na ravia.eu tak miałem i blokowałem pw

Opublikowano

pamiętam jak na kickhacku się jechało na serwerach CSYT2 i ZZYT2 :D Wtedy to się grało na kamer modzie + kickhack ;) Chodziłeś na dt, 50 typa ubiło metka, wchodzisz na pierwsze piętro, zabijają Cię, w kamer modzie wchodzisz w ghosta i z pięści atakujesz gości i wywalasz z serwera :D Ahh piękne czasy *,*

@topic

co do tematu to wątpię żeby takie coś jeszcze istniało.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Należy zablokować PW, bo są znaki które powodują że wyrzuca klienta gry, to wina administracji, że nie zablokowali tego od strony klienta :P

Opublikowano

pamiętam jak na kickhacku się jechało na serwerach CSYT2 i ZZYT2 :D Wtedy to się grało na kamer modzie + kickhack ;) Chodziłeś na dt, 50 typa ubiło metka, wchodzisz na pierwsze piętro, zabijają Cię, w kamer modzie wchodzisz w ghosta i z pięści atakujesz gości i wywalasz z serwera :D Ahh piękne czasy *,*

@topic

co do tematu to wątpię żeby takie coś jeszcze istniało.

Francoiz w pythonie  ;) 

Zajebisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...