Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung s6 edge vs. iPhone 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję kupno nowego telefonu i zastanawiam się między w/w modelami. Który będzie lepszy? Od razu zaznaczam, że do tej pory miałam telefony z androidem i z jednej strony chciałabym teraz iosa a z drugiej się waham. Ktoś pomoże w wyborze? :D

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Szczerze z nowek gdybym mial po prostu wybrac to iphone, bardziej mi pasuje, mialem z nim dosc spora stycznosc, zeby nie bylo z s6 edge tez, swoja droga znajoma (kobita jak i Ty) miala wlasnie 6, rozwalila przeniosla sie na s6 edge (tez juz troche rozwalila :D) i chce wrocic na iphone, nawet znow 6. (choc pewnie dorwie 7, ale to nie istotne). Iphone to telefon, ktory po prostu ma dzialac i robi to dobrze. (watpie, ze ktos oprocz mnie jeszcze powie dobre slowko o iphone) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Chodzi mi głównie o jakość zdjęć i żeby się się zacinal przy zwykłych czynnościach :D

Opublikowano

Chodzi mi głównie o jakość zdjęć i żeby się się zacinal przy zwykłych czynnościach :D

Co do zdjęć to samsung tu wygrywa(chociaż te robione iphonem nie są złe, w necie można porównać), a co do wydajności, zacinania się itd. to na iphonie rzadziej jest to spotykane.

Opublikowano

Czyli lepiej wziąć iphona, tak? W takim razie chyba go kupię, dziękuje za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...