Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hax na szybkie nabicie lvlu

darek7776m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tego co pamietam to kiedys byl taki hack ze nawet nie trzeba bylo sie logowac do warrocka tylko przez ten program sie odpalalo wszystko i szybko kile robilo:)  Czy istnieje jeszcze takie cos?;p

Opublikowano

po prostu są płatne takie czity, przeważnie z zagranicznych stron, nie chcę reklamować ale jak wiesz gdzie szukać to możesz znaleźć... według mnie nie trudno jest dojść do takich botów do plvl, sam kiedyś posiadałem wtedy darmowego czita, to z dziesiątkowałem swoje konta, nawet dało się w krótkim czasie 70 lvl nabić bez bana (oczywiście te konta potem pobanowali bo reporty leciały za wysokie kd - np. 300k killi 400k dedów)

Opublikowano

po prostu są płatne takie czity, przeważnie z zagranicznych stron, nie chcę reklamować ale jak wiesz gdzie szukać to możesz znaleźć... według mnie nie trudno jest dojść do takich botów do plvl, sam kiedyś posiadałem wtedy darmowego czita, to z dziesiątkowałem swoje konta, nawet dało się w krótkim czasie 70 lvl nabić bez bana (oczywiście te konta potem pobanowali bo reporty leciały za wysokie kd - np. 300k killi 400k dedów)

@diilmaach

Kiedyś, a teraz... Pytanie dotyczy teraźniejszości, nie przeszłości. Na chwilę obecną, żadna strona nie oferuje clb do plvlingu, nawet odpłatnie.

Opublikowano

no wlasnie i o to mi chodzilo ze juz nawet nie ma takich haxow nawet platnych ( tak wlasnie myslalem) Chyba ze macie jakies dojscia do takich hackow to prosze o linka dla mnie cena nie gra roli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...