Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot autorestartuje po DC

vehr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego powinno sie uzywac osobnego programu, powinienes go znalezc na nulledzie w poradnikach do bocenia. Kiedys byl uzywany, nie wiem, czy aktualnie dziala lub w ogole istnieje, ale zawsze mozna samemu taki program napisac. Restart czegos co x minut.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Do tego powinno sie uzywac osobnego programu, powinienes go znalezc na nulledzie w poradnikach do bocenia. Kiedys byl uzywany, nie wiem, czy aktualnie dziala lub w ogole istnieje, ale zawsze mozna samemu taki program napisac. Restart czegos co x minut.

ma ktoś coś takiego? :D
Opublikowano

Zrób sobie w bacie ipconfig /relase i ipconfig /renew co iles minut

:loop
ipconfig /release
ipconfig /renew
timeout /t x
goto loop

Wklejasz w notatnik i na x dajesz co ile sek ma to robić i net się resetuje zapisujesz jako bath file.Jak chcesz mogę dodać do tego resetowanie lola :P

668421422290643422464.png

Opublikowano

ipconfig /release

ipconfig /renew

timeout /t x

goto loop

Wklejasz w notatnik i na x dajesz co ile sek ma to robić i net się resetuje zapisujesz jako bath file.Jak chcesz mogę dodać do tego resetowanie lola :P

jesteś mistrz świata :)ale wyskakuje błąd taki "nie można przeprowadzic zadnej operacji na karcie polaczenie siecie bezprzewodowej , poniewaz nosnik/kabel tej karty jest odlaczony" i net się nie resetuje i też mam częsty problem z netem i chodzi mi bardziej o to że jak wywali mi neta to ezbot się wyłącza i już się nie włącza i najlepiej jakby jego też restartowało ;) jak to zrobić? Ezbot chyba restart uje lola po dc? Jak nie to też możesz to dodać do kodu :)

Opublikowano

ipconfig /release

ipconfig /renew

timeout /t x

goto loop

jesteś mistrz świata :)ale wyskakuje błąd taki "nie można przeprowadzic zadnej operacji na karcie polaczenie siecie bezprzewodowej , poniewaz nosnik/kabel tej karty jest odlaczony" i net się nie resetuje i też mam częsty problem z netem i chodzi mi bardziej o to że jak wywali mi neta to ezbot się wyłącza i już się nie włącza i najlepiej jakby jego też restartowało ;) jak to zrobić? Ezbot chyba restart uje lola po dc? Jak nie to też możesz to dodać do kodu :)

@echo off & setlocal EnableDelayedExpansion
cls

set lol=League of Legends.exe

set bot=ezBot.exe
set botPath=scieżka do bota

set loader=EloBuddy.Loader.exe
set loaderPath=C:\Program Files (x86)\EloBuddy\EloBuddy.Loader.exe

title Antidrop 
echo Antidrop
echo.

:start
:: Check if bot is open
tasklist /nh /fi "imagename eq %bot%" | find /i "%bot%" > nul ^
 || (start /MIN "" "%botPath%") ^
 && (echo !time:~0,8%! - Start !bot!)
call:lowTimeout

:: Check if Loader is open
tasklist /nh /fi "imagename eq %loader%" | find /i "%loader%" > nul ^
 || (start /MIN "" "%loaderPath%") ^
 && (echo !time:~0,8%! - Start !loader!)

:: Check if bot is responding
tasklist /nh /fi "imagename eq %bot%" /fi "status eq not responding" | find /i "%bot%" > nul ^
 && (taskkill /f /fi "status eq not responding" /im "%bot%" > nul) ^
 && (echo !time:~0,8%! - Kill !bot!)

:: Check if Loader is responding
tasklist /nh /fi "imagename eq %loader%" /fi "status eq not responding" | find /i "%loader%" > nul ^
 && (taskkill /f /fi "status eq not responding" /im "%loader%" > nul) ^
 && (echo !time:~0,8%! - Kill !loader!)

:: Check if Lol is responding
tasklist /nh /fi "imagename eq %lol%" /fi "memusage lt 120000" /fi "status eq not responding" | find /i "%lol%" > nul ^
 && (taskkill /f /fi "status eq not responding" /im "%lol%" > nul) ^
 && (echo !time:~0,8%! - Kill !lol!) ^
 || tasklist /nh /fi "imagename eq %lol%" /fi "memusage gt 300000" /fi "status eq not responding" | find /i "%lol%" > nul ^
 && (taskkill /f /fi "status eq not responding" /im "%lol%" > nul) ^
 && (echo !time:~0,8%! - Kill !lol!)

REM Check Errors
:: WerFault (VoliBot related)
for /f "tokens=2 delims=," %%a in ('tasklist /v /fo:csv /nh ^| findstr /r /c:"WerFault"') do ^
 taskkill /f /t /pid %%a > nul ^
 && (echo !time:~0,8%! - Werfault Error)
call:finalTimeout

goto start
REM pause

REM Set timeouts to diminish CPU usage spikes.
:lowTimeout
set /a rand=!random! %% 5 + 1
timeout !rand! > nul
goto:EOF

:finalTimeout
set /a rand=!random! %% 25 + 3
timeout !rand! > nul
goto:EOF

Ustawiasz ścieszke do ezbota i eb i działa :)

Opublikowano

@kapitczew No po prostu mistrzostwo jak będzie działało. ( sprawdzę dzisiaj po południu bo jestem w pracy) sam podziwiam takich ludzi którzy takie coś wymyślają bo to wymaga tęgiego umysłu. Powiedz mi jak myślisz jak oni wyłapali mnie i dali bana przy używaniu ezbota + arambuddy? Co robiłem nie tak?

Opublikowano

@kapitczew No po prostu mistrzostwo jak będzie działało. ( sprawdzę dzisiaj po południu bo jestem w pracy) sam podziwiam takich ludzi którzy takie coś wymyślają bo to wymaga tęgiego umysłu. Powiedz mi jak myślisz jak oni wyłapali mnie i dali bana przy używaniu ezbota + arambuddy? Co robiłem nie tak?

Prawdopodobnie przez reporty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...