Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krytyczny problem z fps'ami

miczo96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze spadkiem fps. Posiadam komputer lenovo y700 intel i7 4rdzenie taktowanie od 2,5-3,5 ghz nivida George 4gb 960m chyba, 8gb ram win10 64bit. Generalnie miałem 300 fps, stałe 280 i nagle spadło mi do 30. Próbowałem rozwiązać ten problem różnymi metodami i nic. Sprawdzałem spójność plików, reinstalowalem cs, reinstalowalem sterowniki graficzne, synchronizacja pozioma off. Po formacie kompa fps z 30 zmieniły się na 100 a reszty nie ma. Dodam jeszcze że w menu cs go mam normalnie 300 a podczas gry spada do 100. Pomocy

Być kimś za kogo Siebie sam uważasz, a nie biec za stadem bydła i w gównie się tarzać...

Opublikowano

na laptopach prawie każdy tak ma bo jebane volvo jak zrobi aktualizacje,to często z fps jest problem,to nie wina kompa,ja mam laptopa za 4.5 zł a mi z 250 na 150 spada,a na stałych 60 spada na 18 czasami,wina jest aktualizacjii,bo to nie pierwszy raz tak.

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

na laptopach prawie każdy tak ma bo jebane volvo jak zrobi aktualizacje,to często z fps jest problem,to nie wina kompa,ja mam laptopa za 4.5 zł a mi z 250 na 150 spada,a na stałych 60 spada na 18 czasami,wina jest aktualizacjii,bo to nie pierwszy raz tak.

Nie kłam.

Wysytarczy zrobić jak na filmie i gotowe :D

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Remezo to też robiłem i to nie pomaga a po drugie nawet prezent Xbox nie jestem zalogowany

Być kimś za kogo Siebie sam uważasz, a nie biec za stadem bydła i w gównie się tarzać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...