Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak aktywować konto prime?

jakub999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mogę aktywować status Prime ? Miałem prawie roczną przerwę i dowiedziałem się, że musze dodać numer telefonu, Zrobiłem i i dalej nic. Pomóżciee ;D

Opublikowano

dodajesz numer telefonu na steamie normalnie w danych konta, pozniej w grze masz nad twoim nickiem taka opcje..

musisz miec 21 poziom, lub medal za służbe albo żeton 5 letniego weterana (nie jestem pewien co do tego) ale jedna z tych 2 opcji napewno.

Opublikowano

Dodałem numer telefonu , mam żeton 5-letniego , nie mam niestety 21lvl-u co jest dla mnie idiotyznem wbijanie tego. 
Mój znajomy ma 13lv i ma status PRime

Opublikowano

Idiotyczny pomysł? Może powinno od 5 lvlu być? Przecież wtedy całe prime nie miałoby sensu. Jak dla mnie ten lvl powinien być jeszcze większy.

Opublikowano

No np. ja chcuałbym zagrać , ale nie widzi mi się codzienne nabijać debilny lvl, bo takie jest wymaganie

Chyba nie rozumiesz idei prime. W całym tym wydarzeniu czy może evencie, nie wiem jak to dokladnie nazwać chodzi o to by grało Ci sie lepiej bez cziterow w drużynie przeciwnej. Gdyby zmniejszyli ten lvl każdy by miał konto prime a potwierdzenie nr telefonu nie było by większym problemem nawet dla początkującego hackera, lecz nabicie 21 lvla bez wykrycia aimbota czy innego programu wspomagającego jest nie lada wyzwaniem.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...