Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeGra.pl - Pokemon online w przeglądarce

Scolari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

jestem administratorem pierwszej w kraju przeglądarkowej gry 2d osadzonej w uniwersum Pokemon.

Aktualnie mamy już ponad 150 000 graczy z całego kraju! Chętnie wysłucham Waszych pytań dotyczących gry. :-)

top.png

Kilka zrzutów ekranu:
2bAw8Ya.jpg

FdwikZu.jpg

7a7He6I.jpg

8XGqGfL.jpg

2vksABs.jpg

Opublikowano

Jak weszły pokemony na smatfony to ludzie milionami w to grali, po tygodni duży % odpadł.. A teraz ponad połowa nie gra. Za miesiąc będzie naprawde niewiele ludzi grało w to. Gra to kopia margonem z inną fabułą i nie wiem czy będzie się cieszyć powodzeniem za jakiś czas ;)

Opublikowano

Jak weszły pokemony na smatfony to ludzie milionami w to grali, po tygodni duży % odpadł.. A teraz ponad połowa nie gra. Za miesiąc będzie naprawde niewiele ludzi grało w to. Gra to kopia margonem z inną fabułą i nie wiem czy będzie się cieszyć powodzeniem za jakiś czas ;)

Chyba nas z kimś pomyliłeś. PokeGra ma prawie pięć lat i dziesięć tysięcy aktywnych graczy w ostatnim tygodniu.

Opublikowano

Chyba nas z kimś pomyliłeś. PokeGra ma prawie pięć, dziesięć tysięcy aktywnych graczy w ostatnim tygodniu.

a ten stan się utrzymuje ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...