Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Survival] MC-SV.pl

bartek2648

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rak

kilka dziekawych skryptów

Nie polecam, kolejny rakowy serwer nastawiony na hajs na wersji 1.7killme i WYJEBISTYM W KOSMOS DROPEM.

3 razy nie, tam są drzwi.

Gdzie ty kolego widzisz serwer nastawiony na hajs? Rangi są bardzo tanie, mamy drogą maszynę musimy sami dopłacać.

Poza tym najpierw naucz się czytać, tam nie ma błędu. :)

Opublikowano

rak

Nie polecam, kolejny rakowy serwer nastawiony na hajs na wersji 1.7killme i WYJEBISTYM W KOSMOS DROPEM.

Gdzie ty kolego widzisz serwer nastawiony na hajs? Rangi są bardzo tanie, mamy drogą maszynę musimy sami dopłacać.

A mi nie chodziło o błąd a o to że macie skrypty na serwerze. Poza tym nie mamy co mówić, kolejny gowno warty serwer na 1.7. Bądźcie oryginalniejsi pls

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

rak

Jak sami musicie dopłacać do serwera, żeby go utrzymać, to nie ma się czym chwalić. Ja bym raczej się schował ze wstydu, bo jaki ma sens dokładnie do interesu? 

5465845486.png

Opublikowano

rak

Jak sami musicie dopłacać do serwera, żeby go utrzymać, to nie ma się czym chwalić. Ja bym raczej się schował ze wstydu, bo jaki ma sens dokładnie do interesu? 

Serwer od razu Ci się nie rozwinie, żeby coś z tego mieć trzeba w to włożyć także trzeba być cierpliwym. 

Opublikowano

Kolejny serwer z turbodropem i dennym funny guilds :/ Nie nudzi wam sie to? 

Jak chcecie cos oryginalniejszego czego dawno nie było to zapraszam tutaj:

Opublikowano

Kolejny serwer z turbodropem i dennym funny guilds :/ Nie nudzi wam sie to? 

Jak chcecie cos oryginalniejszego czego dawno nie było to zapraszam tutaj:

Nie mamy żadnego FunnyGuilds, mamy jedno core czyli taki plugin w którym jest wszystko.

Na kolejną edycje mamy przygotowane już autorskie.

Opublikowano

Ale Wy* ciągle nie rozumiecie prostego faktu. Te wszystkie serwery EasyHC są po prostu denne. Każdy robi to samo tylko pod inną nazwą. xD

* Wy = wszyscy administratorzy serwerów EasyHC (oprócz MC4U, CraftCore).

5465845486.png

Opublikowano

Ale Wy* ciągle nie rozumiecie prostego faktu. Te wszystkie serwery EasyHC są po prostu denne. Każdy robi to samo tylko pod inną nazwą. xD

* Wy = wszyscy administratorzy serwerów EasyHC (oprócz MC4U, CraftCore).

To, że taki tryb Tobie nie przypadł do gustu nie znaczy, że nie podoba się innym graczom.

Ja osobiście lubię Mega-Drop także zrobiłem taki serwer. Wolę prowadzić coś takiego niż jakiś Freebuild z pięcioma osobami. :)

Opublikowano

co w nim takiego innowacyjnego?

Na nową edycję mamy gotowe w pełni stworzone tylko dla nas Core i pełno fajnych dodatków także będzie ciekawiej :D

zapytam jeszcze raz bo nie otrzymałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi

co na tym serwerze jest innowacyjnego

Opublikowano

Na nową edycję mamy gotowe w pełni stworzone tylko dla nas Core i pełno fajnych dodatków także będzie ciekawiej :D

Specjalny enchant/system sklepu/skupu.

Opublikowano

enchant w gui był na wielu serwerach

a system monet też już był

Opublikowano

enchant w gui był na wielu serwerach

a system monet też już był

System monet na takich serwerach można powiedzieć, że wymyśliłem jako pierwszy. Kilka lat temu posiadałem serwer Ender-Chest, był to jeden z pierwszych serwerów Mega-Drop i dodałem to tam i nie ma tego na wielu serwerach. To samo z enchantem w gui, ciężko jest znaleźć serwer z tym dodatkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...