Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór postaci na globala

Cass_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ochotę pomarnotrawić trochę czasu na Negrosie tylko nie mam pomysłu czym grać. Po głowie mi chodzi likan, dagger i body. Także liczę na pomoc czym się teraz dobrze gra na globalu z jakimiś sensownymi argumentami. Zaczynam od zera.

rydah for life

Opublikowano

Jak od zera to body / likan - dobrze się zbija metki, zarabia i expi i pvp nawet skubniesz

Opublikowano

Jak grasz od nowa lub grasz pierwszy raz na globalu to ja tb polecam Wojownik body będzie to sie dobrze expić i dropić .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Woj body - na poczatek, pozniej mozesz zrobic ninje np. jako gl postac, a body'ego miec jako dropa.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Na pewno mental jest dobrym wyborem, i z tego co słyszę od ludzi to również likan podobno całkiem dobrze daje sobie rade.

Opublikowano

Mental jest bardzo dobrą opcją :),jeśli chodzi o resztę postaci to WP jest okkej,tyle że pvp na niskich lvlach nie jest za ciekawe,dopiero na dalszych etapach gry może być kozak,Body?jak dla mnie nie koniecznie - nie lubię tej klasy,jest taka prosta,sam nie wiem czemu :),a likan? chyba najbardziej klasa OP w mt2 na tę chwilę(myśłę że bardziej niż wp)bo na lvlu 80+ w pvp jest kozak,ale i dobrze się expi/dropi.

Wogóle zacznijmy od tego że w metinie PVP jest na tyle ok,że tak naprawdę wszystkie klasy są w tym dobre,gorzej PvM(BM,ninja czy szamani to dramat expic :P )

Wybór nalezy do Ciebie :)

Opublikowano

Przyłączę się do tematu. Przeczytałem poprzednie posty, ale trudno mi jednoznacznie coś wywnioskować. W metina gram z przerwami dłuższymi, krótszymi ok. 9 lat, więc doświadczenia trochę mam, ale głównie na privach.

Chciałem założyć nowego Bodego na globalu, jednak jakiś gość powiedział, że body do pvp jest teraz przeciętną klasą i lepiej posłuży mi jako drop. Swoją postać chcę typowo pod PVP, więc polecił mi BM'a. Warto?

Opublikowano

z tego co po tygodniu gry zauważam to likan jest OP w pvp (co pewnie wynika z deficytu itemków z abs na niego), ale jego wielkim minusem mam wrażenie, że są ceny wszystkiego no i dostępność itemów w ogóle 

rydah for life

Opublikowano

z tego co po tygodniu gry zauważam to likan jest OP w pvp (co pewnie wynika z deficytu itemków z abs na niego), ale jego wielkim minusem mam wrażenie, że są ceny wszystkiego no i dostępność itemów w ogóle

Likan dobry w pvp? A jak z expem?

Właśnie, jakie abs są na likana?

Opublikowano

Likan dobry w pvp? A jak z expem?

Właśnie, jakie abs są na likana?

na szpony

rydah for life

Opublikowano

Body niby lepszy,ale ja i tak radzę likana :)kozak w pvp na 80+lvlu,drop czy PvM to też żaden problem ;),tańsze KU.I tak jak mówiłem ;D,moim zdaniem bodziak jest prostak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...