Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forumowy Konwój - Edycja Pierwsza

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4137914742191181072858.png

Witajcie kierowcy ;) Dnia 24-09-2016 odbędzie się pierwszy w historii forum konwój w Euro Truck Simulator 2 na modyfikacji "TruckersMP" Jak ją pobrać, zainstalować do tego przejdziemy za chwile:)

1361914742222111072858.png

Jak już wcześniej wspomniałem konwój odbędzie się za 6 dni (TJ. 24-09-2016) o godzinie 18:00. 15 min przed wyruszeniem w trasę spotkamy się na forumowym team-speak'u (ts.mpcforum.pl) Na kanale "forumowy konwój" (powstanie na dniach ;)

Zbieramy się w serwisie w Poznaniu już z naczepami.

1355214742193821072858.png

2793114742226281072858.jpeg

Wyruszymy z Poznania do francuskiego Lyonu.

5101314742227861072858.png

1. Każdy uczestnik konwoju jest zobowiązany do obecności na Team Speaku.

2. Każdy uczestnik jest zobowiązany do trzymania kolejności konwoju, co za tym idzie nie wyprzedzamy niepotrzebnie lub bez uprzedzenia.

3. Nie jedziemy po to żeby się ścigać.

4. Konwojem zarządzają piloci konwoju.

5. Pilot konwoju będzie podążał jako pierwszy, bezwzględny zakaz wyprzedzania go.

6. Wykonujemy polecenia pilota to on będzie kierował trasą całego konwoju.

7. Każdy uczestnik jest zobowiązany do jednakowej naczepy - w tym przypadku jest to naczepa z Carrefour'u (friana, ruchoma podłoga, bądź chłodnia.)

8. Osoby ze słabszym łączem internetowym zobowiązane są do jechania na końcu konwoju tak aby nie zakłócać gry innym.

9. Każdego uczestnika oprócz pilotów obowiązuje całkowity zakaz używania sygnałów świetlnych (tzw. kogutów)

8. Pilotem konwoju będzie jeden z administratorów serwera - wszelkie próby zakłócenia gry przez osoby spoza konwoju (trolli) będą kończyć się banem.

9. Cały konwój odbędzie się na serwerze EU1

Poradnik jak zainstalować modyfikacje Multiplayer pojawi się tylko po tym jak mod zostanie zaktualizowany do najnowszej części gry ;)

Opublikowano

@Ziółko. Wejdę do multiplayer na tym modzie bez steam'a? Posiadam oryginalną wersję gry, ale kod wpisałem na koncie do którego już dawno zapomniałem passów. I jeszcze coś.. mikrofon wymagany, czy wystarczy ta obecność na ts3? 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Ziółko. Wejdę do multiplayer na tym modzie bez steam'a? Posiadam oryginalną wersję gry, ale kod wpisałem na koncie do którego już dawno zapomniałem passów. I jeszcze coś.. mikrofon wymagany, czy wystarczy ta obecność na ts3? 

Musi byś autoryzacja steam żeby pobrać klienta multiplayer :/// 

Możesz tylko być - ważne żebyś słyszał wszystko co potrzebne :) 

Opublikowano

Niewypał? :D Bo trochę zaspałem no i coś nie widzę żadnego kanału na tsie.

Nie miałem możliwości poinformowania że twórcy jeszcze nie zakutaizowali moda i konwój zostaje przeniesiony na przyszły tydzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...