Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem Samson G Track

Yanni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam mikrofon Samson G Track i mam z nim pewne problemy. Jak słyszę u youtuberów którzy używają tego mikrofonu jakość jest na prawdę mega, u mnie jak trochę się pobawię to obijam się o to samo, lecz nie w tym problem. 1 problemem jest to, że gdy chce nagrywać stereo to nagrywa mi tylko lewą słuchawkę. 2 problemem jest to że musze mieć go zgłośnionego na maxa a i tak żeby coś nagrać to musze mieć usta okolo 10 cm od mikrofonu żeby było dobrze i głośno słychać, nie zmienia to faktu że szumy są i muszę to później edytować. Próbowalem nagrać coś w Adobe Audition to są okropne szumy a przy dobrej obróbce w audacity tego nie mam. Chciałbym się dowiedzieć czy da się go jakoś inaczej skonfigurować, ściągnać jakieś oprogramowanie tudzież zrobić co kolwiek żeby nie było tych szumów, żeby dało się nagrywać z większej odległości i żeby opcja stereo zaczeła działać , Wie ktoś jak mi pomóc ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...