Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margoextend nie działa

kacpicygan123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno dostałem wiadomość od supportu na temat tego, iż założyciel strony margoextend, z powodu małej ilości pieniędzy uzyskiwanej przez tę stronę, zamierza ją zamknąć oraz sprzedać. Co do zamknięcia, już to zrobił, lecz ja mam taki problem. Wiadomo, iż boty można wgrywać wyłącznie przez margoextend. Co zrobić, jeżeli strona margoextend nie działa, a ja chcę wgrać bota? Możecie nazwać mnie botterem, cheaterem, czy czym tam chcecie, ale ja jestem zaniepokojony...

Opublikowano

Wedle moich informacji to Margoextend już nie działa od dawna wiec nie wiem czemu Cie to dziwi, podobno było zbyt małe zainteresowanie tą stroną i Twórcy Margonem przestali ją opłacać wiec została ona wyłączona.

Opublikowano

Ja pierdziele, wklej sobie kod na wklej.org albo pastebina, kliknij raw (na wklejce plaintext -> http://screenshot.sh/m3kp5oentvMvP ) Skopiuj linka i wsadź w konsole "addon LINK". 
A margoextend nie trybi już od ch*ja czasu. 
@raku1 Kodu raczej Ci teraz nikt nie poda - adm zainteresowała się tym i zbiera kody. Możliwe, że trzy które nam też już przechwyciła, ale musieli by ogarnać mega system deskryptujacy żeby system wszedł w każdego Twojego addona i porównał kod. Kont w margo na chwile obecną jest 359 tysięcy, nawet gdyby było to 100k - to przeskanowanie takiej ilości kont i addonów (ja samych dodatków mam 12) zapewne było by niewykonalne.

Opublikowano

Podałby ktoś skrypt na automatyczne atakowanie elit? Wiem, że istnieje, bo kiedyś miałem, ale kiedy zamknęli margoextend, to straciłem. Proszę! Nie mam czasu na grę, bo jestem zajęty, więc gdyby działała sobie w tle, byłoby fajnie.

Opublikowano

Więc tak: mam dwa(trzy) dodatki które działają. Jeden jest tak powszechnie znany, że gdy moi znajomkowie dostawali bana to sam podałem kod administracji, że "testowałem go dłuższy okres i znalazłem i czujemocnoczłowiek i podsyłam bo w końcu nie chciałem podesłać fałszywego alarmu a testy trochę trwały hehe" 
Drugi jest taki, że ni c***a go w tle nie puścisz - tzn puścisz, i będzie latał, ale zostaniesz wyrzucony za nieaktywność. Autorefresh nie pomoże, bo musisz po kazdym f5 wpisywać nazwę npc. Tutaj przydaje sie znajomość M2S (mouse recorder pro 2). Mogę Ci napisać co i jak i postarać się wytłumaczyć, ale to na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...