Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezbot zbanowane konto 24 lvl po 2 tygodniach bocenia

vehr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właśnie złapałem bana za bota na 24 lvl - po 2 tyg. bocenia . Grałem na ezbot + arambuddy... ciekawe jak oni to wykrywają, przecież postać zachowuje się w grze "normalnie" . Macie coś pewniejszego do bocenia darmowego? może to wina arambuddy? lub disconectów?

Opublikowano

no tak... bociłem prawie 24/h z włączonym lapkiem i ezbota wywala jak wychodzi nowa wersja lola lub elobuddy zawiesza dlatego to tak długo trwało . edit: a może ban to wina ingerencji w cfg lola? w sensie że gra na zminimalizowanym oknie? nie sądzicie ?

jakie skrypty używać żeby była mniejsza szansa na bana ?

Opublikowano

no tak... bociłem prawie 24/h z włączonym lapkiem i ezbota wywala jak wychodzi nowa wersja lola lub elobuddy zawiesza dlatego to tak długo trwało . edit: a może ban to wina ingerencji w cfg lola? w sensie że gra na zminimalizowanym oknie? nie sądzicie ?

Bez dodgeow i bocic 8h/dzien

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bez dodgeow i bocic 8h/dzien

ezbot + arambuddy wystarczy ??

jest jakaś lepsza alternatywa zamiast ezbota który nierestartuje się po disconnect interneta??

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...