Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby zajmującej się obstawianiem meczy i sprzedaje swoje bety

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prostą sprawę możecie polecić mi najlepszego betera? (nie wiem jak się to piszę jeżeli możecie poprawcie mnie) Chciałbym takiego co sprzedaje np 30 obstawień za 200 złotych. Tylko chciałbym taką osobę która jest naprawdę dobra i wie co robi najlepszego jakiego znacie po prostu. 

Wiem, że to zależy od tego ile włożę w to pieniędzy, ale da radę zarobić w miarę rozsądne pieniądze? np. 2k miesięcznie?

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się nigdzie kupować takich typów.

Nawet najlepszy może się pomylić, a ty stracisz swoje pieniądze (oczywiście osoba, która to sprzedaje jest zawsze na plusie, bo typy i tak sprzedane).

2k to możesz na jednym meczu zarobić - postawisz 1000 złotych po kursie 3.0 i już jesteś 2 tysiące do przodu jak wygrasz.

Jednak jak już chcesz brać typy od kogoś to polecam wejść na jakieś forum bukmacherskie - chyba w każdym jest dział gdzie możesz znaleźć "typy dnia", które dodają użytkownicy - możesz to sobie przejrzeć, zobaczysz który z użytkowników dobrze obstawia - możesz sobie później typy tej osoby wykorzystać, za darmo.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...