Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze odczucia względem pionowym a poziomym podkładki.

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W jakiej pozycji macie podkładkę? Lepiej odczuwacie różnice jak gracie w gry FPS i w innych grach między poziomym, a pionowym umieszczeniu podkładki? 

Opublikowano

Nie czuję żadnej różnicy. Może być pionowo, a może być poziomo. Efekty u mnie są takie same. Teraz mam poziomo, a często nawet po przekątnej :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Osobiście układam podkładke tak by w poziomie była wieksza, ponieważ potrzebuje wiecej przestrzeni by ruszyć myszką w lewo czy w prawo niz w gore czy w dół ale często nie zwracam na to uwagi, bo roznica jest minimalna na dużej podkładce.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

dziwne pytanie, nie ma żadnej różnicy xD Jedyna może być taka że braknie ci tej podkładki przy jakimś flicku np., ale tak to bez różnicy tym bardziej jak się używa dużej podkładki jak np. qck+ itd.

Opublikowano

10-20 cm styknie.

Edit. Bo leci hejt.

10-20 cm w jedną stronę nie w obie. Gram 400 dpi 1.3 sens i tyle starcza.

Przecież oczywiste żeby grać większą stroną poziomo zwłaszcza fps.

Najlepiej to mieć 500-600mm poziomo a pionowo 20-30 cm w jedną stronę byłoby najlepiej przy 400 dpi i 6 kresce w windowsie. Niestety nie ma takich podkładek (pod control lub mix) a szkoda bo nie każdemu potrzebna taka rozjebana na całe biurko metrowa

Opublikowano

10-20 cm styknie

To ma sens, dzięki!

Poziomo, gram na dość małym dpi przez co nawet przy podkładce mającej 40cm szerokości czasem mi brakuje miejsca xP

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

10-20 cm styknie

Czytaj temat.... 

Zadałem pytanie, bo zauważyłem, że Olofmeister gra na pionowej, ale on chyba nie ma miejsca na biurku. 

Opublikowano

ma miejsce, na lanach tez widzialem ze mial wystarczajaco miejsca ale i tak gral pionowo

moze to z przyzwyczajenia?

nie ma zadnej roznicy przeciez kwesstia przyzwyczajenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...