Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS - wywala z gry, co zrobić?

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, mianowicie po wjeździe do miasta Munchen (z obojętnie jakiej strony) wywala mi grę, gdy tylko przekroczę znak z napisem "Munchen". Nie wiem, jak jest z innymi miastami, nie sprawdzałem jeszcze tego. Przydarza się to po wjeździe do każdego miasta, nie tylko Munchen. Dzieje się tak, gdy do miasta wjeżdżam busem Marcopolo G7 1800 (modyfikacja). Jak jeżdżę tym pojazdem to nic się nie dzieje, wszystko jest na swoim miejscu, przyjemnie się gra, przekraczam granicę miasta Munchen nagle wywala mi grę do pulpitu, nie wiem o co chodzi. Oprócz modyfikacji G7 1800 mam jeszcze mod na felgi (Mod Alloy Wheels V.1.2) felgi miałem założone w busie. Oprócz tego mam jeszcze trafficmod v2 by lysek2 który dodaje większy ruch (korki), gram już na tym modzie bardzo długo i nic się nie dzieje. Mam jeszcze Real European Companies by Tamiel18 dodający oryginalne loga i dlc akcesoria w kabinie, nic do tej pory się nie działo. Reszta to dużo skinów/malowań na ciężarówki, które na pewno nie sprawiają żadnego problemu.  Kto pomoże rozwiązać, w czym tkwi problem ten dostanie limit, nawet parę. 

#LenovoLegion Team

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wejdź na STEAM > Biblioteka > PPM ETS2 >Właściwośći > Pliki lokalne > Sprawdź spójność plików. Wtedy problem powinien się rozwiązać,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...