Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy czołg 5 tieru

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o czołg to polecam Excelsiora.

Gra to czysta przyjemność jak wyrzuci na 5 tiery (70% gier, bo MM ograniczony do 6) to jesteś bardzo ciężki do przebicia - wiele frajdy z gry ;) 

Opublikowano

A Jakiś za kredyty? :) Bo chciałbym dojść do tego 5 tieru, wymaxować ten czołg i na nim nauczyć się porządnie grać:?P

Kv1, PZ III/IV, PZ cośtam Niemiecki TDek.

Excel... Twardy? Przebijam ho bez problemu.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Ja polecam PZ 4 H niestety nei ma pancerze ale ma fajna haubice jesli żuci cię na 5 tier to bedziesz koksił z haubica prawie wszyscy sa na strzala. Sory za błedy

Opublikowano

Dobre czołgi V tieru odnośnie zwykłych to KV-1, T67, PZ Niemiecki średniak ten co ma trolla, no i ostatni czołg, którym mi się świetnie grało to Churchull I niby wygląda na niepozornego ale działko ma te same co cromwell więc i daje rade na VII :)

A co do premek to Churchill III T25 oraz Su-85L to to jest świetna maszynka mam ją więc polecam :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jeszcze jakieś propozycje? :D Fajnie, aby linia byla do jakiegoś 5-6 tieru bardzo ale to bardzo przyjemna dla początkującego gracza :) proszę o nie podawanie artylerii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak naprawdę czy czołg 5 tieru będzie dobry w twoich rękach zależy od preferowanego stylu gry. 

Jeżeli lubisz ,,przykampić" a mieć przy tym mobilny czołg który jest gotów by szybko zmienić pozycję to polecam t67, łatwo się na nim bije wna + z dobrą załogą lornetką no i siatką jest op. 

Z ciężkich zdecydowanie polecam O-I Exp. Co prawda duży ale działko wynagradza wszystko, na 5 sieje postrach:) Jak wspomniałem wcześniej duży rozmiar jest dosyć problematyczny ale jeżeli jesteś graczem który wychyla po dmg to jest to odpowiedni czołg ;d  

Opublikowano

Z drzewka najlepiej mi się grało Pz III/IV, T67, KW-1 oraz Stugiem

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...