Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się ogarnąć po dłuższej przerwie?

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem miesiąc, miałem co innego do roboty. Przedtem grałem z 2 kolegami i dawałem radę nawet na MG2. Dzisiaj pierwszy mecz po miesiącu, grając solo z randomami, kd 12/20 na goldach 2 xD . Wiem jak biegać, jak strzelać, ale jakoś nie wychodzi (faile typu: robię gościowi plecy i ginę, obrażenia 96 w 7, banie nie wchodzą jak kiedyś itd.). (przedtem mój skill był gdzieś ok golda 4)

Jak się ogarnąć? :yay:

Opublikowano

Poćwiczy na mapach w warsztacie ew pograj kilka rundek na botach a pewność siebie podczas zabijania graczy na pewno wróci.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie da się "stracić" skilla.. głupie pierdolenie. Po prostu zagrałeś słabszy mecz. Tak samo mogłeś mieć raz dobrą formę i ci wychodziło, a tak naprawdę grasz jak dzisiaj ;p. 

Po prostu graj więcej, nie ma co trenować.. eliminuj błędy i graj, i graj, i graj.

Opublikowano

Skilla nie stracisz, ale jak zrobisz sobie długą przerwę to po wbiciu znowu do gry nie będziesz grał tak jak wcześniej od razu. Pograsz trochę i powinno już być lepiej, nie ma innego sposobu jak granie.

Opublikowano

Przed grą pograj troche na botach, później z 30 min. dma i zobaczysz progres. Tez nie przejmuj się za bardzo, moim zdaniem musisz grać pewnie, nastawienie w tej grze na prawdę potrafi sporo zmienić :)

Opublikowano

Nie da się "stracić" skilla.. głupie pierdolenie. Po prostu zagrałeś słabszy mecz. Tak samo mogłeś mieć raz dobrą formę i ci wychodziło, a tak naprawdę grasz jak dzisiaj ;p. 

Po prostu graj więcej, nie ma co trenować.. eliminuj błędy i graj, i graj, i graj.

Pewnie że się da. W skład "skilla" (czyli umiejętności) wchodzi aim, a niepraktykowany przez dłuższy okres aim oczywiście staje się gorszy.

@topic Pograj trochę aimmap i deathmatchy i spróbuj się skupić grając rankedy.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...