Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem Team Speak

snikers12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

technikts.jpg

Witam Drodzy Użytkownicy!

Nazywam się Daniel.Mam 17 lat.Uczęszczam do Technikum Informatycznego.Mieszkam w Województwie Kujawsko-Pomorskim w małym mieście jakim jest Świecie.Interesuje się Informatyką troszkę Motoryzacją.Jestem osobą miłą i kulturalną.Staram się wykonywać wszystko z precyzją i dokładnością.

Chciałbym zaoferować siebie jako Technika Team Speak 3.Jeśli poszukujesz kogoś kto zrobi dla ciebie Kanały/Uprawnienia Stworzy cały Serwer TS czy Publicznego czy pod jakiś serwer Dobrze Trafiłeś!

Oferuję:
-Stworzenie Kanałów(Ładnych,Schludnych,dobrze dopasowanych)
-Stworzenie Rang(Nazwy/Permisję/Ułożenie rang)
-Konfiguracje Bota Team Speak'a(Wiadomość powitalna ITP)
-Instalowanie skryptów na Server VPS.
-Wszystko co związane z Team Speak'em.

Oczekuje:
*Konkretnej wiadomości co mam zrobić
*Dojrzałości
*Oszacowanie kwoty jaką proponujesz.
*W miarę możliwy szybki kontakt.

Tworzę Team Speak'a z Pasji i nie oczekuję wielkiej zapłaty.

Forma płatności jaką przyjmuję to : SMS/Doładowanie T-Mobile/PSC/Skiny CS:GO/Kody do gier Steam.

Kontakt Do Mnie:
-PW

-Gadu Gadu  47523089

Opublikowano

Ja na twoim miejscu nie brał bym za to zapłaty ale ok.

Masz już za sobą jakieś doświadczenie?

Twój Wiek?

Ile chciałbyś za stworzenie serwera na 100-150 osób dziennie?

Opublikowano

technikts.jpg

Witam Drodzy Użytkownicy!

Chciałbym zaoferować siebie jako Technika Team Speak3.Jeśli poszukujesz kogoś kto zrobi dla ciebie Kanały/Permisje Stworzy całego Team Speak'a czy Publicznego czy pod jakiś serwer Dobrze Trafiłeś!

Oferuję:
-Stworzenie Kanałów(Ładnych,Schludnych,dobrze dopasowanych)
-Stworzenie Rang(Nazwy/Permisję/Ułożenie rang)
-Konfiguracje Bota Team Speak'a(Wiadomość powitalna ITP)
-Instalowanie skryptów na Server VPS.
-Wszystko co związane z Team Speak'em.

Oczekuje:
*Konkretnej wiadomości co mam zrobić
*Dojrzałości
*Oszacowanie kwoty jaką proponujesz.
*W miarę możliwy szybki kontakt.

Tworzę Team Speak'a z Pasji i nie oczekuję wielkiej zapłaty.

Forma płatności jaką przyjmuję to : SMS/Doładowanie T-Mobile/PSC/Skiny CS:GO/Kody do gier Steam.

Kontakt Do Mnie:
-PW

-Gadu Gadu  47523089

Ohh.

Nie napisałeś o sobie kompletnie NIC.

Nie wiem ile masz lat, czy masz jakiekolwiek doświadczenie.

Nie widziałem Cię jakoś specjalnie u nas w dziale.

Tworząc zdania zadbałbyś troszkę o składnie bo w oczy bije niemiłosiernie. 

Przejdźmy do tematu:

permisje

permisje

permisje

permisje

Co to są te twoje "permisje", proszę powiedz mi.

W słowniku nie istnieje takie słowo. Jest to bezsensowne "spolszczanie" słowa z języka angielskiego (czyt. Permissions). Nie możesz już użyć słowa "Uprawnienia"? 

"Team Speak", "Team Speak3" - Dlaczego oddzielasz nazwę aplikacji? Tak, są różne 2 słowa ("team" oraz "speak") ale do cholery to jest nazwa aplikacji która brzmi:

TeamSpeak 3

Nie znamy Cię kompletnie. Nie widziałem nigdy serwera, który wyszedł z pod twojej ręki. 

Jak mam Ci zapłacić, jak nawet nie dałeś swoich przykładowych prac jakimi są serwery TeamSpeak 3.

Również nie potrafię zrozumieć jak można wziąć za to pieniądze, skoro to jest tylko czysta zabawa.

Jeżeli to byłby jakiś wielki serwer, gdzie miałbyś od 0 do najlepszego serwera, miałbyś zrobić sam (Zabezpieczenia, własne boty itp.) wtedy nie ma problemu.

@Topic.

Nie widziałem Cię nigdy "w akcji", nie znam Cię kompletnie.

Pokaż swoje jakieś serwery, które stworzyłeś.

Przedstaw siebie lepiej, abyśmy mogli Cię poznać.

Neutral.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Nie jednokrotnie brałem większe pieniądze za tworzenie Team speak'a,więc nie wiem,dlaczego piszecie czemu biorę za to pieniądze.

Powiem szczerze nie udzielałem się zbytnio tutaj w dziale,ponieważ nie było większej potrzeby.

Ja na twoim miejscu nie brał bym za to zapłaty ale ok.

Masz już za sobą jakieś doświadczenie?

Twój Wiek?

Ile chciałbyś za stworzenie serwera na 100-150 osób dziennie?

Tak jak wyżej napisałem wielokrotnie pobierałem opłaty w wysokości od 20 do 100zł za stworzenie Team Speak'a czy pod serwery typu Minecraft czy pod Publiczne.Doświadczenia nie mogę dokładnie określić,ponieważ wcześniej nie udzielałem się na forum czy gdzie kolwiek.Tworzyłem tylko Ts tym,którzy napisali jakiś temat,że szukają technika lub znajomy znajomego dał o mnie info.

Co do wieku.Mam 17 lat.

Biorąc pod uwagę fakt,że na Ts ma wchodzić po 150 osób trzeba popracować nad precyzją jak i wszystko dokładnie sprawdzić.Myślę,że za takiego ts wziął bym jakieś 50zł.

Dla tych,którzy chcą mnie poznać do tematu dodaję Informacje o mnie.

Opublikowano

@snikers12321

Jprd każdy serwer trzeba dobrze zrobić nie zależnie od ilości slotów/aktywnych osób a pozatym chcesz brać pieniądze za coś co dużo osób na tym forum oferuje za darmo i warto wspomnieć że są w śród nich takie osoby którym swoją wiedzą na pewno byś nie dorownal.

Napisałeś ze juz ci ktoś płacił mógłbyś podać IP tych serwerów które robiłeś?

Opublikowano

MAR!O Ty sobie żarty robisz? 

Witam Drodzy Użytkownicy!

Nazywam się Daniel.Mam 17 lat.Uczęszczam do Technikum Informatycznego.Mieszkam w Województwie Kujawsko-Pomorskim w małym mieście jakim jest Świecie.Interesuje się Informatyką troszkę Motoryzacją.Jestem osobą miłą i kulturalną.Staram się wykonywać wszystko z precyzją i dokładnością.

I to Nie jest opis o mnie :)

reff
Opublikowano

Chcem, abyś napisał, jakie masz doświadczenie i może byś mógł pokazać, jakie teamspeaki zrobiłeś.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Eh...

"Permisje, permisje" wszędzie tylko te permisje.

Uprawnienia zna każdy kto posiada serwer głosowy i chociaż trochę chęci na poznanie ich.

Po tym temacie trudno stwierdzić czy jesteś osobą godną polecenia, ale branie zapłaty za to co opisałeś to jakaś kpina.

Bycie technikiem to nie tylko stworzenie serwera.

Opublikowano

pokaż co dokonałeś jakieś teamspeak z jakim współpracujesz opisz doświadczenie na obecną chwile nie jestem w stanie ani polecić ani nie polecić. ale życzę tobie powodzenia :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...