Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące M2Boba

seI3a99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie m2boba. Ma on bardzo dużo funkcji i może robić praktycznie wszystko sam i tutaj moje pytanie, czy da się go ustawić tak, że jak mój dropek będzie miał już pełne eq to pójdzie do m1, wystawi sklep a jak wszystko zejdzie to wróci do dropienia? Wiem, że to duże wymagania. Liczę na odpowiedź

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie m2boba. Ma on bardzo dużo funkcji i może robić praktycznie wszystko sam i tutaj moje pytanie, czy da się go ustawić tak, że jak mój dropek będzie miał już pełne eq to pójdzie do m1, wystawi sklep a jak wszystko zejdzie to wróci do dropienia? Wiem, że to duże wymagania. Liczę na odpowiedź

Raczej tak nie da rady, z tego co używałem, to bot może wrócić się do handlarki i sprzedać przedmioty u niej, natomiast z wystawianiem sklepu hmm, nie przypominam sobie, żeby bot mógł sam automatycznie wystawiać sklep, jest tam funkcja shopbot lecz  ona jest osobno. Najlepiej będzie jeśli popytasz na oficjalnym forum m2boba, ale to dobry pomysł, możesz twórcom go podrzucić to na pewno coś takiego wprowadzą w przyszłości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...