Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O jakim serwerze marzysz?

Muscol

Na jakim sezonie byś pograł?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim sezonie byś pograł?

• S2
      15
    • S3
      4
    • S4
      1
    • S5 +
      6
  2. 2. W jakich granicach exp najbardziej Ci odpowiada?

• 10-100
      10
    • 100-500
      4
    • 500-1000
      3
    • 1000+
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do Was pytanie, na jakim sezonie mu chcielibyście pograć? Może tęsknicie za czasami s2/s3czy coś w ten deseń. Nie widzę żadnego konkretnego serwera z podobnym sezonem. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl aby postawić jakiś serwer z niskim expem na starym sezonie, zarzucić do tego dobre skrypty na resy, jakieś urozmaicenia i myślę że grało by się fajnie.

Ale chce zobaczyć czy ktoś w ogóle tęskni za tym sezonem i długim expieniem :D . Jeżeli ktoś przeczyta ten temat proszę aby zostawił swoją opinie na jakim serwerze by sobie pograł.

Zostawiam także małą ankiete, dzięki za głos.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli chcesz stworzyć serwer to jak najbardziej Season 2 exp 1500 drop 60% bez WebShopa itemki za GR (+13 +28 +L +3 opcje) grałem na takim serwerze za czasów dzieciństwa i grało się przyjemnie myślę że jak by zaistniał taki serwer to bym z chęcią na nim pograł.  :) Jeżeli potrzebowałbyś pomocy to odezwij się na pw z chęcią pomogę.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...