Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to ja jestem slaby, ale caly czas gram tak samo, a nawet lepiej. z G3 do g2 wyszedlem w 2 dni. Teraz nie moge wygrac nawet 1 meczu, nie rozumiem tego. gram tylko lee sinem wiec cale early game jest moje, wygrywam caly czas, oddaje kille i wszystko jest dobrze. Gdy przychodzi 20 minuta moja druzyna jest bezuzyteczna, doslownie masakra. TO juz nie jest smieszne, ale prawdopodobnie system dobierania ludzi do gry jest taki, zeby nie dalo sie wchodzic wyzej. Ludzie sa uposledzeni, daja sie zabijac 1 vs1 i sie z tego ciesza. Serio w goldzie lepiej dalo sie zgrac z druzyna niz jest teraz. Mysle, ze wielu graczy z golda ma wiecej w glowie niz Ci z platyny. Poplakalem sobie na forum - dobranoc.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Tak samo jest w master tierze, nie polecam ;) Po prostu nie fart, ale wlasnie dzieki takiemu wyplakaniu sie mozna sobie ulzyc i grac dalej w tą rakową gierke. Pozdrawiam!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@up co w tym dziwnego ?

,,Mysle, ze wielu graczy z golda ma wiecej w glowie niz Ci z platyny"/gdyby tak było nie siedzilby by w goldzie xD/ siedzi w g2 i po chwili mówi o platynie? wtf?

Opublikowano

@up co w tym dziwnego ?

,,Mysle, ze wielu graczy z golda ma wiecej w glowie niz Ci z platyny"/gdyby tak było nie siedzilby by w goldzie xD/ siedzi w g2 i po chwili mówi o platynie? wtf?

Chyba chodziło mu to, że platyna to gówno.

Opublikowano

Chyba kolega czytac nie potrafi.. Napisane zostalo przez autora ze pelno nubow i unskillowcow mu sie trafia, dlatego nie moze nic wygrać.. Wbic divizje w 2 dni to nie problem, gorzej ją utrzymać ;)

4521609.png

Opublikowano

Heh, rozumiem Cie w 100%, grzecznie sobie wbiłem p3,  grałem dalej i sie zaczeło, od 2 miesięcy jestem p5 0lp, gierki sa banalne robisz za tych ludzi wszystko (nawet piszesz co mają robić a co nie) i tak robią swoje, i wywalają się na najbliższej okazji, masakra, platyna to kupa żeby nie powiedzieć gorzej ^^

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Wszystko jest winne temu ze coraz popularniejsze jest granie supportem, tylko dlatego zeby drużyna Cie carrowała.. Znam kilka osób co do diamentu w taki sposób doszli, tylko ze później zaczynaja sie checi grania normalnymi postaciami na normalnych liniach poza supportem i wszystko sie komplikuje, iż taki ktos poprostu moze nie mieć pojęcia jak grać dobrze na innej lini :|

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...