Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie przeciwników!? Co to ma być

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"volvo", cały ten system jest popsuty już od dawna, a oni i tak wolą robić kolejne bez sensowne updaty :D

Jaki system jak oni grali po prostu w piątkę znajomych ? xD

Opublikowano

No i c**j z tego, że w 4? G****o to wyjaśnia. Powinni trafić na goldy... Więc ten mecz był z góry trudny do ugrania: 4vs5.

Opublikowano

A da się zrobić, że wszystkie randomy są silverami w obu drużynach a ja mam silvera 1 a jakiś znajomy ma Globala? Bo ja jak zawsze gram ze znajomymi to ja jeden mam silvera 1 mój kolega ma golda 1 i resztę randomów ma goldy.

Opublikowano

Powinna być blokada jak w lolu mi się zdaję że np, brąz z goldem rankeda nie zagra ;/ porażka.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Jedyna myśl jaka przychodzi mi na myśl to premade silvera z unrankedem, który jednocześnie nie przekroczył różnicy rang (tj.5) oraz był blisko awansu , myślę że tak to można nazwać nawet na unrankedzie do okolic mg + , moze nawet wyżej. Wiesz.. czasami zdarza się tak, że czekam na mecz ~ 2 minut na supreme i nagle w swoim teamie tez dostaję mniejsze rangi. Ogólnie rzecz biorąc, kiedyś sprawdzaliśmy ze znajomymi  czy da się zagrać rankeda ustawionego tj. nasz team na ich team. Okazało się, że tak - wystarczyło się zgadać na TS3 i w jednoczesnym momencie klikać rozpocznij grę przy takiej samej puli map. Lecz to było dawno, przed wszystkimi tokenami jeszcze :P 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...