Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, za jakiś czas wracam do wowa i mam kilka pytań.

1.Czy zmiany klasowe są bardzo znaczne?

2.Istnieje jakiś sposób przeniesienia golda na inny serwer? Jedyny jaki znam to przeniesienie postaci, ale to drogo wychodzi.

3.Opłaca się przejść z serwera Burning Legion na defias brotherhood? Chodzi mi o to, żeby przenieść się na bardziej zaludniony serwer niż BL i na którym ilość graczy w obu frakcjach jest podobna, bo gram w ally, a na BL'u jest straszna przewaga hordy i to jest męczące...

No i to chyba tyle, proszę o szybką pomoc, pozdrawiam.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

1. Niektóre klasy zostały bardzo przebudowane np. Druid Bala, który teoretycznie jest taki sam ale teraz trzeba nabijać Astral Power czy jak to się tam nazywa... aby użyć danych spelli, zupełnie inaczej niż to było w WoD

2. Możesz zapytać kogoś czy chciałby się wymienić z tobą goldem na danym realmie za gold na twoim aktualnym, to dość ryzykowna metoda...

3. Z BL'a zawsze warto uciekać aczkolwiek nie wiem czy bym polecał akurat Defias no chyba, że zależy Ci na graniu z Polakami. Ja sam tam nigdy nie grałem bo cały czas siedzę na Outland więc nie mogę Ci nic powiedzieć o tym realmie.

Opublikowano

1. Niektóre klasy zostały bardzo przebudowane np. Druid Bala, który teoretycznie jest taki sam ale teraz trzeba nabijać Astral Power czy jak to się tam nazywa... aby użyć danych spelli, zupełnie inaczej niż to było w WoD

2. Możesz zapytać kogoś czy chciałby się wymienić z tobą goldem na danym realmie za gold na twoim aktualnym, to dość ryzykowna metoda...

3. Z BL'a zawsze warto uciekać aczkolwiek nie wiem czy bym polecał akurat Defias no chyba, że zależy Ci na graniu z Polakami. Ja sam tam nigdy nie grałem bo cały czas siedzę na Outland więc nie mogę Ci nic powiedzieć o tym realmie.

No, a gdyby spróbować przesłać gold lub jakiś przedmiot mailem? 

Odnośnie serwera to zależy mi na polskiej społeczności, ale chciałbym bardzo zaludniony serwer na którym nie ma przewagi jednej frakcji, żeby było tak po 50%, ewentualnie lekka przewaga ally. Defias się nada?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Hymm... sam nigdy nie próbowałem wysyłać czegoś komuś na innym realmie i nie wiem czy jest taka możliwość a przynajmniej w goldzie bo to by troszkę zrujnowałoby ekonomie np. kupujesz jakiegoś mounta na BL'u (gdzie wiadomo jakie są ceny...dno) i sprzedajesz na chociażby Outland ze sporym zyskiem, wątpie by Blizzard na to pozwolił. Jeżeli chcesz to po prostu spróbuj coś wysłać ale wątpię czy to zadziała.

Edytowane przez harcok66
Opublikowano (edytowane)

Nie da sie przesylac przedmiotow, poza przypisanymi do twojego konta battle.net.

Jednak ludzie i na to znalezli obejscie. Kupujesz battle pety na jednym realmie, wkladasz do klatki, i sprzedajesz na drugim realmie. Jest to legalne i wiele osob tak robi. Sprawdz ceny na obu AH, bys nie stracil zbyt wiele (albo cos zyskasz).

Na deffiasie mniej wiecej jest 50/50 z przewaga alliance.

Edytowane przez Menddor
Opublikowano

Nie da sie przesylac przedmiotow, poza przypisanymi do twojego konta battle.net.

Jednak ludzie i na to znalezli obejscie. Kupujesz battle pety na jednym realmie, wkladasz do klatki, i sprzedajesz na drugim realmie. Jest to legalne i wiele osob tak robi. Sprawdz ceny na obu AH, bys nie stracil zbyt wiele (albo cos zyskasz).

Na deffiasie mniej wiecej jest 50/50 z przewaga alliance.

Super, takiej odpowiedzi oczekiwałem.

Opublikowano

Przecież są jajka, dzięki którym można przenosić hajsy.

Możesz rozwinąć?

Opublikowano

Przecież są jajka, dzięki którym można przenosić hajsy.

Możesz rozwinąć?

Kupujesz jajo Noblegarden (Noblegarden Egg) i sprzedajesz je. Tracisz maksymalnie 10%, ale wymagany jest jakiś znajomy. Tutaj masz np. na reditcie watek zawierający taką informacje. 

To jest ukryta treść, proszę

Sam nie przypominam sobie, aby to usunęli.