Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - skąd mogę pobrać patche?

Mico08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam gre zainstalowana na gogu, lecz zapodzialo sie gdzies moje haslo do konta i teraz nie wiem skad pobrac patche do wiedzmina.

Aktualnie mam gre w wersji 1.02, ale chcialbym miec 1.30/1.31.

Gry online odpadaja, poniewaz predkosc pobierania jaka tam jest to zenada.

Zauwazylem, ze na komputer swiat sa te patche tylko nie wiem czy wszystko bedzie wspolgrac.

Pobieral ktos z was moze stamtad te patche?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja ogólnie gdy miałem pirata do sprawdzenia jak mi działa, to maksymalnie jaki Patch znalazłem to 1.10 (jeszcze jakiś slaby patch, postacie nie mają górnej części tłowia itp xD). Też nie pobierałem z gryonline, bo prędkość naprawdę powalająca.

Lepiej żebyś znalazł hasło do GoGa. Jest takie coś jak "Zapomniałem hasła".

Opublikowano

No coz, moze pokusze sie o jakis patch na komputerswiat, bo jest ich tam sporo.

a tak btw. nie da sie tych patchy pobrac na stronie producenta czy cos?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Po prostu użyj opcji "zapomniałem hasła". Wiedźmin 3 jest tak dobry, że nikt go nie spiracił, więc nie znajdziesz żadnych wiarygodnych źródeł aktualizacji. 

Opublikowano

Po prostu użyj opcji "zapomniałem hasła". Wiedźmin 3 jest tak dobry, że nikt go nie spiracił, więc nie znajdziesz żadnych wiarygodnych źródeł aktualizacji. 

Ja ogólnie gdy miałem pirata do sprawdzenia jak mi działa, to maksymalnie jaki Patch znalazłem to 1.10 (jeszcze jakiś slaby patch, postacie nie mają górnej części tłowia itp xD). Też nie pobierałem z gryonline, bo prędkość naprawdę powalająca.

Wystarczyło mi 30 sekund, abym znalazł grę z patchem 1.30 / 1.31. Trzeba imo dobrze posługiwać się internetem. Co do samego tematu, to pisałeś w styczniu tego roku, że kumpel ma wieśka i chciałbyś go pendrivem przegrywać na swojego kompa. Dwa tygodnie później dałeś info o tym, iż przegrany wiedźmin działa elegancko. Posuwając się dalej twoją historią, to żadnego GOGa nie było od początku, tylko nadzwyczajnie masz piracką wersję.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Nie, poprostu kupilem nagrywarke, wzialem od niego gre i jako ze on nie uzyl kodu na swoim koncie to ja zrobilem to na wlasnym.

A teraz nie pamietam do niego hasla.

Na poczte tez nie moge znalezc bo wszystko mam swieze, wiec postanowilem ze pobiore to z internetu.

Te patche ja tez znalazlem, tylko ze nie chce pobierac byle czego z internetu zeby potem znow od nowa instalowac.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Wystarczyło mi 30 sekund, abym znalazł grę z patchem 1.30 / 1.31. Trzeba imo dobrze posługiwać się internetem. Co do samego tematu, to pisałeś w styczniu tego roku, że kumpel ma wieśka i chciałbyś go pendrivem przegrywać na swojego kompa. Dwa tygodnie później dałeś info o tym, iż przegrany wiedźmin działa elegancko. Posuwając się dalej twoją historią, to żadnego GOGa nie było od początku, tylko nadzwyczajnie masz piracką wersję.

A imo kiedy szukałem patcha, to było dawno temu. Wtedy nie było nawet 1.22, może teraz jest xD Ale tak był trudny do pobrania. A co do autora, jeżeli to prawda co mówi @olifian to dobrych kolegów masz xD GOG to taka fajna platforma, że mógłbyś sobie go poprostu pobrać+patch automatycznie i już byś mógł usunąć gog z PC i gotowe xD

Opublikowano

Nie, poprostu kupilem nagrywarke, wzialem od niego gre i jako ze on nie uzyl kodu na swoim koncie to ja zrobilem to na wlasnym.

A teraz nie pamietam do niego hasla.

Na poczte tez nie moge znalezc bo wszystko mam swieze, wiec postanowilem ze pobiore to z internetu.

Te patche ja tez znalazlem, tylko ze nie chce pobierac byle czego z internetu zeby potem znow od nowa instalowac.

Typowa bajeczka, każdego pirata. Zapomniał hasła, skorzystać z opcji "przypomnienia" też nie może, bo biedak również ma problem z pocztą. Widziałem to setki razy na kilkudziesięciu forach. Przyznałeś się na statusach, że grę przegrałeś (o dziwo z takim samym patchem jak tutaj). Mów swoje, ja wiem swoje. Muszę mieć tylko nadzieję, że teraz ktoś to sprawdzi.

A imo kiedy szukałem patcha, to było dawno temu. Wtedy nie było nawet 1.22, może teraz jest xD Ale tak był trudny do pobrania. A co do autora, jeżeli to prawda co mówi @olifian to dobrych kolegów masz xD GOG to taka fajna platforma, że mógłbyś sobie go poprostu pobrać+patch automatycznie i już byś mógł usunąć gog z PC i gotowe xD

Wiesz, koleś pluje nam prosto w twarz. Zmyśla jakieś historyjki, aby ktoś mu gotowe źródło podrzucił.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Ale co ma sprawdzic?

Dobra, nie bede sie kryl-konto jest jego i zapomnial do niego hasla, ja od niego tylko pozyczylem i chcialem ograc gre na nowo z najnowszym patchem, poprzednim razem ogralem ja na patchu 1.05 ktorego on pobral z gry-online.

Teraz, jako ze mam nagrywarke to sobie ja zainstalowalem.

Nie wiem, mam ci pokazac rozmowe na steamie?

Zeby nie to, ze kod na goga jest jednorazowy to bym nawet tematu nie zakladal.

Ale ktos sie musi przyczepic, bo faktycznie - ma gre, nie moze odzyskac hasla i na 100% ma pirata.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pobieral ktos te patche z komputerswiat?

Stabilne czy grac na takiej wersji jaka jest?

Temat do zamkniecia, pogram sobie bez aktualizacji, chyba ze ziomek przypomni sobie haslo.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Co do Komputerświat to nie polecam pobierać. Zawsze niby wszystko mają, 5/5 gwiazdek, bardzo fajnie. Pobierasz,pobierasz i nic ci się nie pobrało. Już niejeden raz tak u nich miałem.

Opublikowano

No dobra, to sobie odpuszcze te patche, moze kolega kiedys odzyska swoje haslo.

A za tamte klamstwa przepraszam, ale chcialem jak najszybciej pograc na najnowszym patchu.

Temat do zamkniecia i dzieki za pomoc ;)

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...