Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee a jej dzidy

UnluckyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Ostatnio gram nidalee i czesto jest takie cos ze dzida jakby przelatuje przez kogos i go nei trafia. Czy to jest bug czy ma po prostu te Q taki maly hitbox? Btw Ma ktos jakies porady do gry nidalee?

Opublikowano

Dzidka Nidalee ma troszke mniejszy zasieg niz na to wyglada, potrafi dotknac czubkiem a nie zadac dmga tylko przeleciec, widac to bylo ostatnio na roznych filmikach. Wywodzi sie to z tego, ze kiedys Nidalee miala wieksza dzide i jej hitbox byl wlasnie wykraczajacy poza norme, teraz tak naprawili, ze jest mniejszy niz powinien. #Riot

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nic nie naprawiali, to był po prostu zwykly nerf.

Z tego co kojarze najpierw z 60 na 30, i później buff do 40.

Co do tematu, to zdarza się czasem ze skillshoty przelatują przez postac, wiec bardzo prawdopodobne ze to był bug.

Hitbox dzidy kiedyś był większy niż sama dzida, teraz są mniej więcej takie same.

Opublikowano

Hej. Ostatnio gram nidalee i czesto jest takie cos ze dzida jakby przelatuje przez kogos i go nei trafia. Czy to jest bug czy ma po prostu te Q taki maly hitbox? Btw Ma ktos jakies porady do gry nidalee?

Oj różnie, czasami ona "nie doleci" a zada dmg a czasami "przeleci" i nie zada dmg(podobnie jak ostatnio z ultem Lux gdzie zadaje dmg bedac poza hitboxem lub nie zadaje stojac centralnie w ulcie), Nie powinno to być "nagminne" (czyt co chwila) a tylko czasami, jeżeli mówisz że masz tak często odpal sobie powtórkę (polecam replay.gg) i zobacz w  zwolnionym tempie czy faktycznie powinna trafić/nie trafić.Ja uważam to za bug który już rito zgłaszałem(rok temu)wiem że dość często występuje na skinie faraonki oraz trochę rzadziej na np leopardzie nastomiast grając przed chwila dzida dosłownie przeleciała przez ankę i nie zadała jej dmg.

Opublikowano

To był dla nidalki buff a nie nerf. Teraz nidalka może łatwo rzucać dzida kolo minionow celujac w przeciwnika z jungli, a kiedyś to bylo nie mozliwe trafic kogoś kolo minionow. Ezreal też ma bugi, mam skina Arcade i czesto ult nie zadaje obrażeń enemy mimo ze przeleciał przez nich i byl dźwięk trafienia:)

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...