Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagraliścieby, na takim serwerze?

Serwer minecraft - mody/pluginy  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcielibyście serwer na modach z questami i minigrami czy na pluginach z minigrami ?

• Na Modach
      6
    • Na Pluginach
      9
  2. 2. Na jakiej wersji chcielibyście aby powstał serwer ?

• 1.7.10
      2
    • 1.8
      1
    • 1.10.2
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Wiem że MC się starzeje ale co tam...) Czy chcielibyście serwer do minecrafta na modach z questami  coś typu "Agrarian skies 2" + minigry, czy serwer na pluginach z minigrami ???

Opublikowano

(Wiem że MC się starzeje ale co tam...) Czy chcielibyście serwer do minecrafta na modach z questami  coś typu "Agrarian skies 2" + minigry, czy serwer na pluginach z minigrami ???

Jakaś odmiana SkyBlocka? Mógłbym zagrać w sumie, jak będzie dobrze przygotowane. 

Opublikowano

Jakaś odmiana SkyBlocka? Mógłbym zagrać w sumie, jak będzie dobrze przygotowane. 

Raczej to będzie serwer typowo z minigrami coś typu "MinePlex"

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Myślę, że pomysł fajny i dużo ludzi chciałoby zagrać, aczkolwiek postawienie takiego serwera na 100 czy nawet 200 osób to raczej za mało aby pozwolić graczom się tym cieszyć.

Opublikowano

Najlepiej serwer w wersji [tu wstaw najnowszą, obecnie 1.11] na pluginach. W przypadku minigier na modach byłoby prawdopodobnie zbyt mało graczy, aby prowadzić sensowną rozgrywkę.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jagby serwer był zawsze na najnowszej wersji, jeżeli silnik jest dostępny. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zagrałbym pod warunkiem, że zrobiłbyś to na najnowszej wersji 1.11 a nie jakieś bagno 1.7... Ta era już się dawno skończyła na moje ale wszyscy i tak na to tworzą, tak samo jak te easyhc.. Przejadło się to wszystko :) Tak czy inaczej, jak będziesz startować daj znać. 

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

Jeżeli bierzesz się za serwer minigier to musisz mieć świadomość, że nie zachęcisz do siebie graczy posiadając jedynie tryby dostępne na każdym serwerze, dodatkowo w przypadku takiego serwera ważna jest reklama, w sumie jak w przypadku każdego. Jeżeli miałbyś coś ciekawego do zaoferowania to pewnie bym pograł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...