Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smiac sie czy plakac?

4321021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,bo dluugiej jakze przerwie chcialem powrocic do Combat Armsa , passow nie pamietalem ,jednak moj nick tak i jak sprawdzalem ,moje konto nick : kellysh4x jest aktywne . No to zaczalem odzyskiwac te moje konta dwa , na jedno przyszedl mi email wszystko ladnie i zresetowalem passy , jednak wchodzac do gry patrze ze musze nowa postac robic wtf ? Konto o moim nicku itd z levelem jest aktywne na tych "passach" a musialem zalozyc nowa postac i wszystko od poczatku.

Drugi zas problem ze chcialem odzyskac drugie konto i wgl mi mail nie przyszedl , probowalem pare razy i dalej nic. A na tym emailu sprawdzalem to mam konto nexon ( dostawalem od nich wiadomosci itp) .

Prosze o odpowiedz co do pierwszego konta

i o pomoc co do drugiego

/DODAM ZE NA STORNIE COMBATA WPISUJAC MOJ NICK MAM DALEJ TEN SAM LEVEL ALE MAM KD 0 , EXP 0 itd. WTF?

Opublikowano

Mam to samo :) chcialem powrocic do starej gierki, zobaczyc co sie pozmienialo.Dodali jakies gowno platforme z ich grami i zeby zagrac w combat arms musze wlaczyc gre przez ich platforme do ktorej sa przypisane konta.Kiedys to bylo lepiej odpalalem gre wpisywalem login i haslo i gralem.Teraz same problemy.Odpalam gre juz sie ucieszylem, a tutaj nagle kreator postaci ... Bylem zdziwiony jaki kreator postaci jak ja juz mam postac i to nawet z fajna ranga, na tym koncie mailem 900 tys GP oraz 2 tys nx :)

Narazie sam mam z tym problem, ale jesli jednak uda ci sie rozwiazac problem z kontem.Byl bym wdzieczny jakbys powiedzial jak to zrobiles.

Opublikowano

musicie przenieść swoje konta z Combat arms eu na combat arms global , przy instalacji nowego launechera są hyperlinki jak to zrobic 

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Przepraszam ze tak pozno ,ogarnalem z tym przeniesieniem konta po godzince i zapomnialem napisac ze problem rozwiazany , ale i tak dzieki :) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...