Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta i VAC-Ban

pawelpno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj mojemu koledze wbito na konto i pewnie użył wykrywalnych haksów po 30 sekundach dostał vaca potem kolega próbował się zalogować ale zmienił mu hasło na steam i na email oraz w komentarzu pod profilem dał ,,Jestem zjebem pozdro Przemo. Podoba Ci sie vac?" oraz usunął wszystkich znajomych

Można jakoś odzyskać konto Steam i Email teraz oraz namierzyć typa?

EDIT: kolejny Kom C***a mi mozecie p****y zajebane. Elo cipki. Pozegnaj sie z kontem bo juz go nie zobaczysz.

Konto: http://steamcommunity.com/profiles/76561198327428610

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wow ukraść konto przy obecnych metodach zabezpieczenia twoj kolega musi byc madry

konto przez support odzyskujesz - dajesz im dane email, login jakis dowod z zakupu gry i ci powinni oddac, vac zostaje na stale.

Opublikowano

srają, vac jest przyznawane na konto a nie na osobe, mógł twój ojciec haxować i mogli mieć dowody a i tak ci nie odbanuja

wyjatki maja tylko znane osoby.

Opublikowano

Od VAC-BANA nie da się odwołać. Niezależnie od powodu ban ten jest na stałe.

Konto można odzyskać jedynie pisząc do supportu steam. Zapytają Cię tam o szczegółowe informację na temat konta. Złodzieja raczej nie bedzie im sie chciało szukać.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Da się odwołać od bana tylko oczywiście jak masz dowody na niewinność ze nic nie zrobiłeś. Na pewno jest takie coś na steamie jak logi logowania IP itp, ale i tak jakbyś dostał vac to nic nie poradzisz.

Opublikowano
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691
Regardless of who was using your account at the time it was banned, the use and security of your Steam account is your responsibility.
"Nieważne, kto używał konta podczas cheatowania. Twoje konto - jesteś za nie odpowiedzialny".
Wycinek z tematu z 2015 r. Jeśli napiszesz do supportu z pewnością wyślą Ci podobną wiadomość..
http://www.mpcforum.pl/topic/1408902-odwołanie-od-vaca/

Wiec tak jak pisalem wcześniej, konto odzyskasz a VAC-bana Ci nie zdejma.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeśli włamał się na maila, a były tam jakieś ważne dane, jakieś konto w banku, czy na paypalu to niech pójdzie na policję. Dzieciaki się bawią, a potem przypadkiem ich rodzice dostaną 2 lata, czy coś xD

tenor.gif

Opublikowano

Da się odwołać od bana tylko oczywiście jak masz dowody na niewinność ze nic nie zrobiłeś. Na pewno jest takie coś na steamie jak logi logowania IP itp, ale i tak jakbyś dostał vac to nic nie poradzisz.

Już mnie to zaczyna powoli irytować. Skąd macie takie fake info że da się odwołać?

Bo co, bo przykładowo taki ScreaM dał radę? Pls.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...