Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep skinów CS:GO + DickerBot(node.js cs:go tradeBot)

MatisiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pewnie chceliście założyć swój własny sklep internetowy ze skinami do CounterStrike'a Global Offensive???

Jeśli odpowiedz brzmi tak to przedstawiam, wam mój sklep internetowy jako gotowy przykład do projektu waszego sklepu, albo do założenia go na aktualnym skrypcie ze mną. Otóż sklep jest bardzo prosty, działa na zasadzie http://csgo-skins.pl/, a więc:

• Każdy klient ma swój wirtualny ekwipunkek, co pozwala na przetrzymywanie skinów, kiedy klient nie chce go jeszcze wypłacać.
  • Płatności (póki co MicroSMS, ale jak ktoś mi pomoże to też G2A Pay)
  • Dynamiczna wyszukiwarka produktów
  • Api serwerowe
  • Strona typu SPA
  • itp.

DickerBot 1.1

Bot wymian CS:GO wraz z cenami

Prosty Bot w Node.JS, który potrafi zautomatyzować czynności, które wykonuje sklep skinów.

Po otworzeniu pliku "app.js", mamy spis funkcji/poleceń, dostępnych po uruchomieniu serwera HTTP

Uwaga! Wymagany apikey, steamguard, sharedsecret, identitysecret

Skąd te dane mieć?

• apikey - nie muszę tłumaczyć
  • steamguard - każdy wie o co chodzi
  • shared secret - SDA
  • identity secret - SDA

Co to SDA? - Steam Desktop Auth(Dostępny na github'ie).

Uwaga! Pobieramy wersję koniecznię !!!1.0.6!!!, a potem wbijamy do maFiles i tam mamy już pliki tekstowe z danymi

To chyba wszystko, polecam zapoznać się ze skryptem

DL: http://www.mediafire.com/download/pirgm11n86hasml/twoje-skrzynki-dl.zip

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/d067f7b4ceeec2f0051887d50743db186ab67802d409523f07229424dc42daa6/analysis/1474039144/

Opublikowano

Jak Ci to dziwnie wygląda, to wynajmij sobie programisty, żeby Ci sprawdził pliki, boty... Jeśli wejdziesz na mój profil to zobaczysz, że wszystkie projekty które tworzę są za darmo ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W plikach PHP nie znalazłem nic "podejrzanego" (może dlatego, że tylko przeleciałem ten kod, ale wątpię, że tam cokolwiek jest). Wykonanie skryptu na ogół jest słabe, na pierwszy rzut oka widać, że skrypt w żaden sposób nie jest zabezpieczony przed SQL Injection.

Opublikowano

Dobra robota :) Troche poprawek i moze byc calkiem fajnie dzialajacy serwis :)

Dziękuję, tworzę go od wakacji. Pliki udostępniam za darmo, bo wiem, że są osoby, które w to się nie bawią, a chciałyby się poczuć jak prawdziwy kasjer. Jestem na etapie tworzenia drugiej wersji sklepiku. W niej każdy będzie mógł utworzyć swoją skrzynkę i ją otworzyć. Może chciałbyś zostać managerem magazynu, bo póki co moje kieszonkowe nie jest tak wysokie, abym mógł pozwolić sobie np. na 9 kos.

W plikach PHP nie znalazłem nic "podejrzanego" (może dlatego, że tylko przeleciałem ten kod, ale wątpię, że tam cokolwiek jest). Wykonanie skryptu na ogół jest słabe, na pierwszy rzut oka widać, że skrypt w żaden sposób nie jest zabezpieczony przed SQL Injection.

Cóż, skrypt nie jest zabiezpieczony, bo jest to bardzo wczesna faza projektu, jednak jeśli będę widział zainteresowanie to poprawię to ;)

A jeśli chodzi o czystość skryptu, to wiem, że nie jest super, bo dopiero się uczę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...