Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawartość CD-Action 11/2016

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaba zawartość także jak i gry, niby kusi aby kupić gazetkę dla kodu do wota premka, bo czołg jest do kitu ;) ale 3 dni są i coś tam, ale odpuszczę sobie i jej nie kupie gdyby były lepsze tytuły pełniaków z miłą chęcią bym kupił, no nic poczekam sobie na kolejną okazję jak dadzą jakiś naprawdę super kodzik i będą miłe pełne wersje gier ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Słaba zawartość także jak i gry, niby kusi aby kupić gazetkę dla kodu do wota premka, bo czołg jest do kitu ;) ale 3 dni są i coś tam, ale odpuszczę sobie i jej nie kupie gdyby były lepsze tytuły pełniaków z miłą chęcią bym kupił, no nic poczekam sobie na kolejną okazję jak dadzą jakiś naprawdę super kodzik i będą miłe pełne wersje gier ;).

Wierz mi, nie ma co grymasić. WG ostatnimi czasy daje standardowo 3 dni Premium, a tu jeszcze czołg :) Sama zawartość dla WoTa jest oplacalna, przeliczając na złotówki. Sprawę WoWsa przemilczę. ;).

Zawartość CD-Action mnie nie kreci. Dla mnie czasopisma komputerowe umarły wraz z ostatnim numerem SS.

A tu małe podliczenie. Może się komuś przyda:

Kod WoT:

- lekki czołg premium IV tieru – Valentine II (1000 Golda)

- miejsce w garażu (300 Golda)

- 3 dni Premium (650 Golda)

Razem: 1950 Golda

Cena "gazetki", to około 16 pln. Wartość giftu do samego wota, to około 35 pln

test

Opublikowano

Wierz mi, nie ma co grymasić. WG ostatnimi czasy daje standardowo 3 dni Premium, a tu jeszcze czołg :) Sama zawartość dla WoTa jest oplacalna, przeliczając na złotówki. Sprawę WoWsa przemilczę. ;).

Zawartość CD-Action mnie nie kreci. Dla mnie czasopisma komputerowe umarły wraz z ostatnim numerem SS.

A tu małe podliczenie. Może się komuś przyda:

Kod WoT:

- lekki czołg premium IV tieru – Valentine II (1000 Golda)

- miejsce w garażu (300 Golda)

- 3 dni Premium (650 Golda)

Razem: 1950 Golda

Cena "gazetki", to około 16 pln. Wartość giftu do samego wota, to około 35 pln

Serio? Kupisz ją tylko po to bo dają jakieś kody?

:((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((  :((

Opublikowano

@Up. Dokładnie :)

Reszta laduje w koszu, a w najlepszym przypadku na dno szafki, by za rok trafić do... kosza :)

test

Opublikowano

Nie ma co przeczekam może za pół roku coś znów jakiś kodzik dadzą do wota :) przy okazji może będzie jakiś fajny tytuł gierki pełnej bo tak to niby cena mówi swoje odnośnie zawartości a kupnie w wocie... lecz szkoda, że nie dali lepszych tytułów pełniaków.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zawsze możesz poszukać kogoś (np. mnie ;) ) i kupić gazetę na spółkę. Jeden zabiera kod, drugi pełniaki.

test

Opublikowano

Tak dla uzupełnienia info. Załoga, skromna bo tylko 3, ale wyszkolona na 100%. Wiem, że to trochę głupie liczenie, ale kolejne 600 Golda w kieszeni. A na pewno "trochę" czasu zaoszczędzone:)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...