Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TooManyItems 1.10

PpDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Nie korzystam często z tego forum więc jeśli temat założyłem nie potrzebnie to przepraszam. Natomiast potrzebuje szybko TooManyItems na 1.10. Czy jest ktoś kto wie czy ten mod faktycznie na 1.10 istnieje ? Bo niby wyszukuje mi strony z downloadem ale jak już można pobrać to tylko na starsze wersje. A ja potrzebuję na 1.10.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Nie korzystam często z tego forum więc jeśli temat założyłem nie potrzebnie to przepraszam. Natomiast potrzebuje szybko TooManyItems na 1.10. Czy jest ktoś kto wie czy ten mod faktycznie na 1.10 istnieje ? Bo niby wyszukuje mi strony z downloadem ale jak już można pobrać to tylko na starsze wersje. A ja potrzebuję na 1.10.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

TMI nie jest uzywane od dawna. Teraz jest Not Enough Items. Tutaj masz oficjalna strone tego moda:

http://chickenbones.net/Pages/links.html

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ok super dzięki za odpowiedź. Tyle że NEI nie posiada w sobie chyba tego enchantowania itemów tak jak to miał TMI.
Chodzi mi o te miecze np. Ostrość X itd.
Tam można było robić też lepsze potki itd.
A to chyba nie posiada tego :/
W każdym razie dziękuje za odpowiedź ;)

Opublikowano

Ok super dzięki za odpowiedź. Tyle że NEI nie posiada w sobie chyba tego enchantowania itemów tak jak to miał TMI.

Chodzi mi o te miecze np. Ostrość X itd.

Tam można było robić też lepsze potki itd.

A to chyba nie posiada tego :/

W każdym razie dziękuje za odpowiedź ;)

Wydaje mi sie ze ma. W opcjach bys musial poszukac.

Edit:

Tutaj ktos sie o to pytal, wystarczy przycisnac X kiedy sie jest w ekwipunku https://forum.feed-the-beast.com/threads/nei-enchanter-how-do-you-access-it.47871/

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...