Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacja Tygodnia 2 - Oversize Trailer.

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13912863_1475687345791537_62898023196310

W dzisiejszych czasach transport nie ogranicza się do standardowych naczep - dziś przewozi się praktycznie wszystko. 

Modyfikacja Oversize Trailer pozwoli nam się wczuć w kierowce ciężarówki z ponad gabarytowym ładunkiem. 

Manewry z taką naczepą zdecydowanie nie należą do łatwych, jednak nie należy się spieszyć a każdy zakręt pokonywać z wyjątkową pokorą - nigdy nie wiadomo, czy naczepa nie zahaczy a procenty uszkodzeń to kary dla przewoźnika! 

6442614739698421072858.jpeg

Pamiętajcie również o odpowiednich sygnalizatorach świetlnych i tablicach na swoją ciężarówkę, mandaty są wysokie! 

Możecie się w nie wyposażyć tutaj: 

<KLIK>

Szerokości kierowcy - z takimi ładunkami z pewnością się Wam przyda :)
Zdjęcia ciężarówek mojego autorstwa - KLIK 

Opublikowano

Fajna modyfikacja.. osobiście nie gram w ETS'a od czasu kiedy jechałem prawie 3H, po drodze zasypiałem przed komputerem. Do końca zostały mi jakieś 4 zakręty ale jebłem głową o biurko i zasnąłem dlatego usunąłem tą grę.

Nie wiem, czy wiesz ale można się wczytać kilka minut później przez Quick Save'a xD 

Opublikowano

Fajna modyfikacja.. osobiście nie gram w ETS'a od czasu kiedy jechałem prawie 3H, po drodze zasypiałem przed komputerem. Do końca zostały mi jakieś 4 zakręty ale jebłem głową o biurko i zasnąłem dlatego usunąłem tą grę.

Nie wiem, czy wiesz ale można się wczytać kilka minut później przez Quick Save'a xD

Nie wiedziałem i usunąłem grę. xD

@ Ta paczka jest Twoja?

image.png

Opublikowano

Nie wiedziałem i usunąłem grę. xD

@ Ta paczka jest Twoja?

Nie :)

Opublikowano

Hah, niezłe. ^^ Dzięki, ciekawa modyfikacja i na pewno wypróbuję, ciekawe, jak się wchodzi z takim ładunkiem w zakręty..  :D

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...