Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z paczką?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj miała dojść do mnie paczka.

Oczywiście paczka była od kuriera "Pocztex" czekałem cały dzień na paczkę i żadnego kuriera nie było. Dosłownie nikt nie przyszedł.

Przekazanie przesyłki do doręczenia

2016-09-15 13:14  

Czekałem dalej po godzinie 19:40 nadal nikogo nie było więc wszedłem na stronę śledzenia i zobaczyłem coś takiego:

Nieudane doręczenie 2016-09-15 19:40

Co oznacza to nieudane doręczenie? Żadnego kuriera nie było, a nie mam zamiaru zapinkalać cholera wie gdzie na pocztę. Nie po to zapłaciłem za kuriera abym musiał po paczkę specjalnie iść na pocztę..

Pierwszy raz z czymś takim się spotykam.

Po internecie piszą że: Albo paczka zaginęła, przywiozą na drugi dzień, paczka zwrócona do nadawcy i tak dalej..

Opublikowano

Nie czytaj bezsensów, skoro pisze że NIE DOSTARCZANO to nie dostarczono z jakiegoś powodu.   

Nie potrafisz sobie zadzwonić czy co ?

Nie było cię i nie doręczył.  Może dzwonek nie działa, pies nie szczekał, gościowi się nie chciało podjechać.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przypadki chodzą po ludziach. Może wóz dostawczy się zepsuł, cokolwiek. Prawdy dowiesz się tylko dzwoniąc do swojego oddziału Pocztexu. 

Qui est le prochain?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

byl ostatnio juz podobny temat,

napisalem w nim RUSZYC MOZGIEM

tutaj napisze to samo

RUSZ CHLOPIE SWOJA PUSTA DYNKA!!!!!

Zadzwon na infolinie, zapytaj sie dlaczego nie dostarczono?

jezeli byles w domu a kurier klamal, ze cie nie ma zloz skarge, proste? tak proste. bardzo proste jak prostowanie prostej prostej.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nie polecam Pocztexów, poczt itp. tylko DPD, UPS, itd. w sumie nie wiem dlaczego ale nie mam jakoś przekonania do poczty, a może dlatego że kurierzy na drugi dzień mi dostarczają przesyłki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...