Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie EMO2.

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten koleś jest jakimś kompletnym nieogarem. 2 razy pomyliłem tematy i edytowałem post zaznaczając by go usunąć, a ten typ mi wlepia punkty za spam xD. Dyskutuję z innym graczem w temacie, gdzie inny ma problem by pokazać temu 1szemu, że nie ma racji i z dupy dostaję punkty do 2 postów. Raz napisałem typowi w dziale CS, że zrobię mu co chce za 20zł to dostałem punkty za handel po za działem giełda xD.

Ten koleś to rak. On chyba wbija na mój profil i wszędzie mi wrzuca jakieś ostrzeżenia xD.

A jestem osobą, która dużo pomaga innym i bardzo aktywną w CS. Jeszcze przez takiego kolesia bana dostanę.

Opublikowano

Wyjaśniaj na PW i się nie poddawaj, a jak coś to do admina.

Jak koleś jedną wiadomość olał, a drugą spławił "masz report" to wiesz xD. Puszczają nerwy przy takim raku.

Opublikowano

Jeśli uważasz, że moderator się pomylił i chcesz wyjaśnić sytuacje prosimy o kontakt PW z danym Moderatorem. W przypadku braku porozumienia zalecane jest dodanie Global Moderatora do rozmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...