Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 17 Demo a Pełna wersja

Artur322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem wczoraj demo fify 17 mimo iż mój komputer nie spełnia wymagań (nawet minimalnych). Gra się uruchomiła ale strasznie się ścinała.Dziś zanim uruchomiłem fife pobrałem game boostera i gra śmiga widać tylko lekkie przycinki przy zbliżeniach (na pierwszy rzut oka niezauważalne). Moje pytanie jest takie jeżeli demo działa mi jw. To czy działać mi będzie pełna wersja?

Mój sprzęt:

AMD athlon x4 740 quad core processor 3,2 GHz

4GB ramu

NVIDIA GeForce GT 630

Minimalne wymagania fify 17:

System operacyjny: Windows 7/8.1/10 (64-bitowy)
Procesor: Intel Core i3-2100 @ 3,1 GHz lub AMD Phenom II X4 965 @ 3,4 GHz
RAM: 8GB
Minimalne obsługiwane karty graficzne: NVIDIA GTX 460 lub AMD Radeon R7 260

Opublikowano

Od tego jest demo, wiec w teorii tak. Ale to fifa i przez 2 miesiace mogli duzo zmienic (demo jest z 18.08.2016). Kup EA Access i sprawdz jak wyjdzie juz gra, bo inaczej to nikt tego nie przewidzi.

Opublikowano

Nie wiele. Tego zestawu nie ma co ruszać. Jeśli chcesz komfortowo pograć to możesz kupić za ponad 1000 zł xbox one, ewentualnie znacznie mocniejsze ps4 pro za około 1800 zł. W tej cenie złożenie pc jest nie opłacalne.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Poszperałem w ustawieniach i gra chodzi płynnie ale musi sie ''rozkrecic'' tzn. Na poczatku tnie sie przy prezentacji zawodnikow i początku meczu ( może do 3 min) potem chodzi płynniutko nawet po wyłączeniu i włączeniu innego meczu. Lagi pojawiają sie tylko przy pierwszym uruchomieniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...