Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Usunięcie borderów w CSS

Elevate

Pytanie

Opublikowano

Witam, wiem że zapewne jest to coś prostego, lecz dosłownie już nie wiem gdzie mogę to zrobić.

Chcę usunąć bordery wokoło kategorii.

Tutaj zdjęcie ze zaznaczonymi borderami do usunięcia

jBqeotv.png

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, wyciągam swoją magiczną kule i wróże z fusów... i? .... nie widzę nic bo nie podałeś kodu ani podglądu online. 

Poco Ci podgląd online? Sprawdzenie źródła w taki sposób nie da Ci odpowiedzi.

Pozatym, przy ipb co do układu forum, w tym przypadku borderów jest to to samo na praktycznie wszystkich stylach, bo bordery nie były edytowane przez osobe która pisała styl, nie wiem poprostu jak sie nazywa ta opcja.

i do graphics design

Opublikowano

Dobra, wyciągam swoją magiczną kule i wróże z fusów... i? .... nie widzę nic bo nie podałeś kodu ani podglądu online. 

Pozatym, przy ipb co do układu forum, w tym przypadku borderów jest to to samo na praktycznie wszystkich stylach, bo bordery nie były edytowane przez osobe która pisała styl, nie wiem poprostu jak sie nazywa ta opcja.

Boże... widzisz i nie grzmisz. 

Skoro nie chcesz podać adresu strony to polecam Ci "Zbadaj element" i szukaj tego borderu co Ci przeszkadza.

Gdybyś dokładnie czytał a nie zgrywał boga, to byś wiedział że już to robiłem, a jeżeli nie jesteś wstanie pomóc w normalny sposób, to nie staraj się pomóc w ogóle, wszystko jest identycznie przy zbadaniu elementu jak na mpcforum, więc równie dobrze można używać tego forum do pomocy z moim problemem.

i do graphics design

Opublikowano

wszystko jest identycznie przy zbadaniu elementu jak na mpcforum

Nie prawda, nie musi być identyczne. Identyczne może być położenie elementu oraz nazwa klasy ale właściwości klasy są zależne od stylu i kodera który szablon kodował.

Opublikowano

Boże... widzisz i nie grzmisz. 

Skoro nie chcesz podać adresu strony to polecam Ci "Zbadaj element" i szukaj tego borderu co Ci przeszkadza.

Opublikowano

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...