Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 NG+ - "gra nie została ukończona"

Ulan36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zagrać sobie nową grę plus po przejściu całej fabuły i dodatku Serce z kamienia, klikam w głównym menu opcje nowa gra plus potem zapis gdzie ukończyłem fabułę i serce z kamienia i wyskakuje mi, że gra nie została jeszcze ukończona? Jak to naprawić?

Opublikowano

Wejdź w ostatni zapis i zapisz go ręcznie na jakimś / nowym slocie - quicksave się nie liczy. Potem klikasz na NG+, po czym wybierasz wcześniejszy save.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Wejdź w ostatni zapis i zapisz go ręcznie na jakimś / nowym slocie - quicksave się nie liczy. Potem klikasz na NG+, po czym wybierasz wcześniejszy save.

Dalej nie działa :c

Opublikowano

Dalej nie działa :c

Najnowszą aktualizację gry posiadasz?

Tak, aktualizuje co jakiś czas nawet dzisiaj sprawdzałem czy nie weszła nowa aktualizacja.

Opublikowano

Pewnie musisz ukończyć Krew i Wino. Wiem, nawet go nie masz, ale pewnie to jest problemem.

Problem tkwi w tym, że NG + jest zbugowana u niektórych. Powinna działać po przejściu samego trybu fabularnego, a niestety tak się nie dzieje. Zresztą jak podstawowa funkcja może nie działać, kiedy nie masz jednego z DLC?

Dobra jak kupie i nie będzie działać to się odezwę :c.

Jeśli masz zamiar kupować DLC tylko dlatego, że ci coś nie działa, to nie ma ten zabieg żadnego sensu. Spróbuj dobrego reinstalla gry wraz ze wszystkimi dodatkami.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...