Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer dedykowany

Venom!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprzedam lub za sponsoruję pod serwer maszynę dedykowaną z OVH. Zakupiłem ją pod serwer, ale średnio wypalił a nie chce stracić tylu pieniędzy. Jest opłacona jeszcze na 25 dni. Kontakt: PW, GG: 39512896

sygn.png

Opublikowano

Opłacona jest na 25 dni, a co dalej będziesz miał fundusze aby opłacać ja dalej jeśli ktoś podejmie z tobą współpracę ? Bo narazie to wygląda tak ze masz coś i nie masz co z tym zrobić to najlepiej wcisnąć to komuś. Potem się skończy i co?

Opublikowano

Nie polecam Pana Venom zwanego jako Eutron okrada właścicieli innych serwerów. Dołącza się ze swoim serwerem do innych bierze cały hajs z itemshopa + spami wiadomościami na chacie pamiętajcie żeby wchodzić na serwer przez domene (tutaj podaję swoją domenę nie tą na której jest serwer w prawdzie łączy z tym serwerem ale to tylko chwilowe). Pozdrawiam sam padłem ofiarą.

Opublikowano

Opłacona jest na 25 dni, a co dalej będziesz miał fundusze aby opłacać ja dalej jeśli ktoś podejmie z tobą współpracę ? Bo narazie to wygląda tak ze masz coś i nie masz co z tym zrobić to najlepiej wcisnąć to komuś. Potem się skończy i co?

Po prostu ktoś serwer robi, maszyny potrzebuje więc udostępniam mu miejsce na dedyku i wtedy jak zarobi na edycji to da te 100zł (maszyna 200 kosztowała a otrzymał za nic, na początek wydawać nie musi tylko jak zarobi i wtedy już oddaje mu na własność maszynę).

Nie polecam Pana Venom zwanego jako Eutron okrada właścicieli innych serwerów. Dołącza się ze swoim serwerem do innych bierze cały hajs z itemshopa + spami wiadomościami na chacie pamiętajcie żeby wchodzić na serwer przez domene (tutaj podaję swoją domenę nie tą na której jest serwer w prawdzie łączy z tym serwerem ale to tylko chwilowe). Pozdrawiam sam padłem ofiarą.

Chyba sobie żartujesz gościu? Po pierwsze to nie był nawet twój serwer. Po drugie to nie ja splamiłem nowym ip... Po trzecie był to mój itemshop i oni wyrazili na to zgodę. I  piszesz to co oni Ci powiedzieli a nie wiesz jak dokładnie było, pochwal się tutaj co sam zrobiłeś temu serwerowi. Ja także nie polecam pana "krzukosza" - oferuje serwerom strony za darmo gdzie dane do rcon wykorzystuje do zniszczenia serwera.

sygn.png

Opublikowano

@Venom! nie wykorzystałem danych do rcon z twojego serwera tylko twojego konta i bungeecorda oferujesz dedyka tylko po to aby ukraść komuś pluginy bo twoje nie działają. Zit**** nie miałem dostępu do ich rcona mieli otwarty kod strony i nawet nie miałem dostępu do panelu. Oni wyrazili zgodę bo hajs miał iść do Adriana na opłacenie tak się składa że nie ja zniszczyłem serwer tylko ty. 

Opublikowano

@Venom! nie wykorzystałem danych do rcon z twojego serwera tylko twojego konta i bungeecorda oferujesz dedyka tylko po to aby ukraść komuś pluginy bo twoje nie działają. Zit**** nie miałem dostępu do ich rcona mieli otwarty kod strony i nawet nie miałem dostępu do panelu. Oni wyrazili zgodę bo hajs miał iść do Adriana na opłacenie tak się składa że nie ja zniszczyłem serwer tylko ty. 

Uśmiałem się, nie ruszyłem ich serwera..... miałeś rcon i rozwaliłeś ich serwer a teraz na mnie zwalasz.. i moje pluginy działały w 100%. Naprawdę pomyśl co ty gadasz.. bezsensowna taka rozmowa.

sygn.png

Opublikowano

@Venom!

Nie miałem ich rcona i nie rozwaliłem im serwera ODSZEDŁEM jakby to jeszcze do ciebie nie docierało i rozwaliłem twój serwer za to co zrobiłeś.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...