Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Crew - Program przestał działać

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,pobrałem The Crew z uplay i zainstalowałem. Nacisnąłem Graj i po chwili czarny obraz i okienko Program przestał działać.

Próbowałem już wszystkiego co wyczytałem w internecie i nadal to samo,podaje podzespoły mojego komputera,według mnie powinien pójść na niskich. Próbowałem nawet instalować starsze sterowniki karty graficznej.

Procesor: AMD Athlon II X4 620

Karta Graficzna : Nvidia GeForce GTS 250 (1 GB) 256Bit

Ram: 4GB DDR3

Zasilacz: No name

Dysk: 1 TB podzielony na 3 partycje

Opublikowano

Ja miałem tak z FarCry 3, ale tam miałem coś z kodem.

Rozumiem,a masz jakiś inny pomysł ? Zaktualizowałem wszystko co mogłem.

Opublikowano

mam ten sam problem , a mam dużo lepszy sprzęt od Ciebie i pamiętam że grałem na swoim PC w The Crew do jakiegos momentu , potem zrobilem sobie kilka dni przerwy no i gra juz nie dzialala , tez probowalem wszystkiego i dupa ;/ ma ktos jakis pomysl jak to naprawic??? PS: to nie jest od wymagań gry, problem leży gdzie indziej.

Opublikowano

udalo sie! wejdz w to: http://www.techspot.com/drivers/downloadnow/17658/?evp=b151f1317516487cde8a5f926acb0cdd&file=2   , poczekaj chwile i zaraz pobierze ci sie sterownik , potem zainstaluj i zresetuj kompa i sprobuj uruchomic gre jak gdyby nigdy nic przez uplay

Pobrałem i przy instalowaniu sterowników pokazuje mi błąd " Ten sterownik graficzny nie mógł odnaleźć zgodnego sprzętu graficznego" ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...