Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadSelfEater, co jest k***a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Seems to be an Alternate Reality Game that's starting up in the past few weeks and seems to be based around US politics/the election/illuminati. People in the USA have been finding fake bills with clues and the term 'Bad Self Eater (.com)' in random public places. There's a subreddit dedicated to cracking the code at /r/badselfeater for more info. I actually found this post by googling 'bad self eater' !"

Pasjonat
Opublikowano

Ta, zrickrollował ludzi martwymi płodami, dość słaba reklama anty-aborcyjnego czegoś. Ludzie z reddita go trollują, bo wpłacają hajs na plannedparenthood.org z dopiskiem, że od niego xD

.

Opublikowano

Ten koleś jakis psychol albo zbyt mocno przejął się tym. Podobno strony blokują w jakiś państwach. Koleś wkurzył dużo ludzi, pamiętam wczoraj wszyscy czekali na cos jak ten czas sie skonczy, tworzyły się ciekawe teorie spiskowe, ludzie czekali specjalnie do póznej nocy, aby zobaczyc co sie tam stanie, myśleli że to wojna jakas, wybuch kryzysu, ujawnione tajne akta i inne sprawy usa, i 1000 innych teorii spiskowych np koniec swiata xD, a tu nagle czas sie skonczył i koleś pierdoli o aborcji -----_____------ pewnie duzo osób się wkurzyło jak ja, specjalnie tyle czekałem na to a tu nic.

Te filmiki są na YT nawet, ale widze że YT usuwa je bo znikają, ale pewnie kopi jest już dużo, xD

ja tak szczerze to ciekawy jestem skąd on miał te filmiki z aborcji. Na YT wszystkie filmiki co są z tego mają w ch** łapek w dół ciekawe czemu, xdxd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...