Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem - Ping do 1800

Hopekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używam internetu z telefonu do grania w cs:go ( nie mam możliwości mieć innego ) i od paru dni ping co parę minut skacze do 1800 i muszę resetować cs'a i po paru minutach to samo wcześniej było wszystko w porządku wie ktoś może jak naprawić ten problem?

Internet mam z LTE.

Opublikowano

Telefon mam pod wifi. Sprawdziłem pod kabel usb i odrazu po wejsciu na serwer mam 1800 pinga.

Speedtest

Ping:59 ms

Download speed: 5.33Mbps

Upload speed: 3.93 Mbps

Test robiłem przez wifi nie przez kabel.

Opublikowano

Z jakiej sieci? Jak daleko jest od ciebie wieża (wiesz to takie duże metalowe coś podobne do wieży eiffla ale mniejsze i w nocy na górze świeci czerwone swiatlo).

Standardowo zrób spojnosc plikow i wywal wszystkie niepotrzebne programy. Najlepiej zrob formata lub przywracanie do czysta na komp i tel

Opublikowano

To prędzej wina samego internetu, niż komputera. Możliwe że masz jakieś zakłócenia, albo po prostu internet sam w sobie wariuje. Orange?

NU94p9A.gif

Wracam..

Pasjonat
Opublikowano

W telefonie może Ci się coś ściągać, i wtedy dostajesz skoki pingu. Przed grą gdzieś w opcjach > aplikacje > uruchomione aplikacje wyłącz te które mogą ci przeszkadzać: jakieś facebooki, messengery, snapchaty, dropboxy itp

.

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej napisał, zobacz czy coś ci się nie ściąga podczas gry, tak czy siak granie na LTE to nie jest nic przyjemnego, wiem bo sam doświadczyłem to nie dawno :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...