Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demo FIFA 17 - problem z działaniem gry

martinjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Otóż po pobraniu i uruchomeniu dema fify 17 gra zawiesza się przy próbie kliknięcia na opcje szybki mecz lub journey. Co ciekawe po samym menu (opcjach konfiguracyjnych itd.) mogę poruszać się bez problemu. Próbowałem instalować stare/nowe sterowniki do karty i to samo. Zmniejszyłem opcje graficzne do najniższych, bawiłem się ograniczeniem liczby klatek to samo. 

Co ciekawe przed uruchomieniem gry wyskakuje komunikat, że sterownik do zintegrowanej z procesorem karty graficznej jest nieaktualny i może być problem, ale mam i5 drugiej generacji i nie udało mi się znalezc tych sugerowanych przez EA. W ustawieniach AMD jest opcja wysokiej wydajności, czyli uruchamiania gry z głównej karty więc to też nie powinien być problem. 

Kłopotem również nie powinna być konfiguracja komputera, ostatnio grałem bez problemu w Wiedźmina 3, a ten ma raczej sporo wyższe wymagania od 17. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...