Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MalygoS

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która to już wersja Malygosa ?? 3 - 4ta ?? Kazda pada po chwili , po czym stawiana jest kolejna wersja. Nie powinno to mieć miejsca na tym forum bo jak by na to nie patrzyć to te same gówniane serwery tylko zmieniony poziom trudności. Jaki jest sens w stawianiu tego w kółko na okrągło ?? Nawet bez zmiany nazwy serwera czy dopisku "REWORK nr 3". Bo jakby nie patrzeć każdy kolejny można nazwać reworkiem. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Która to już wersja Malygosa ?? 3 - 4ta ?? Kazda pada po chwili , po czym stawiana jest kolejna wersja. Nie powinno to mieć miejsca na tym forum bo jak by na to nie patrzyć to te same gówniane serwery tylko zmieniony poziom trudności. Jaki jest sens w stawianiu tego w kółko na okrągło ?? Nawet bez zmiany nazwy serwera czy dopisku "REWORK nr 3". Bo jakby nie patrzeć każdy kolejny można nazwać reworkiem. 

Nie polecam. 

Człowieku przejrzyj prezentacje i porównaj ją z starą prezentacją, serwer ma masę dorobionych bajerów i udoskonaleń oraz poprawek z poprzedniej wersji. Padają co chwile ? Serwera MalygoS stał do dnia przed wczorajszego od miesiąca grudnia . Więc zanim napiszesz że moje serwery padają co chwilę zorientuj się w temacie bo widać że nie ogar.

szkoda tylko ,że niczym się nie różni od 1 edycji . Wszystko to samo co na tamtej odsłonie .Czekam na coś innego ,życzę powodzenia .

Zapraszam na beta testy przekonasz się tak jak poprzednim razem że jednak warto zagrać bo serwer jest całkowicie inny :) Screeny tego nie przedstawią . 

Opublikowano

do zamknięcia. Jak można startować po raz któryś z tym samym projektem. 

Po prostu nie zmieniam nazwy serwera jak większość adminów i nie robie nowego fake konta. Dopracowuje cały czas jeden projekt bo po co tworzyć na nowo pobugowane gówno gdzie gracze odejdą szybciej niż przyszli, lepiej ich zatrzymać na dłużej na dopracowanym serwerze nie prawdaż ?

@DarkSince. beta open ? to wpadne sobie popatrzeć xD

Piątek / Sobota otwieram bete :)

Opublikowano

Nie polecam. 

Człowieku przejrzyj prezentacje i porównaj ją z starą prezentacją, serwer ma masę dorobionych bajerów i udoskonaleń oraz poprawek z poprzedniej wersji. Padają co chwile ? Serwera MalygoS stał do dnia przed wczorajszego od miesiąca grudnia . Więc zanim napiszesz że moje serwery padają co chwilę zorientuj się w temacie bo widać że nie ogar.

Przejrzałem prezentację. Serwer jest jak już napisałem kolejnym z serii reworkiem. I po za "dodanymi bajerami" jest to ten sam syf który notorycznie ci pada, i który notorycznie próbujesz wskrzeszać. I co z tego ze dodałeś "to , czy taki itemek, czy taki" ?? To te same serwer - reworki. I co z tego że stał do wczoraj od grudnia skoro od "stycznia" nikt na nim nie grał. A co z pierwszą odsłoną ?? Jak długo stała ?? 

Postaw coś nowego, a nie kotlety które zaczynają wchodzić ci w nawyk co można nawet zauważyć po tym że nie zmieniasz nazwy tylko poziom trudności. 

Jak napisałem - nie polecam. Zgodnie z regulaminem - może być tylko jeden rework jeśli chodzi o zapowiedzi / prezentacje. TO jest już chyba trzeci czy czwarty. I nie różni się niczym praktycznie od poprzednich wersji - ciągle to samo. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Przejrzałem prezentację. Serwer jest jak już napisałem kolejnym z serii reworkiem. I po za "dodanymi bajerami" jest to ten sam syf który notorycznie ci pada, i który notorycznie próbujesz wskrzeszać. I co z tego ze dodałeś "to , czy taki itemek, czy taki" ?? To te same serwer - reworki. I co z tego że stał do wczoraj od grudnia skoro od "stycznia" nikt na nim nie grał. A co z pierwszą odsłoną ?? Jak długo stała ?? 

Postaw coś nowego, a nie kotlety które zaczynają wchodzić ci w nawyk co można nawet zauważyć po tym że nie zmieniasz nazwy tylko poziom trudności. 

Jak napisałem - nie polecam. Zgodnie z regulaminem - może być tylko jeden rework jeśli chodzi o zapowiedzi / prezentacje. TO jest już chyba trzeci czy czwarty. 

Nie chodzi o dodane itemki tylko o dodane nowe systemy oraz zmienioną całkowicie rozgrywkę, tamten serwer był serwer na 2-3 tygodnie góra bo można było wszystko osiągnąć tutaj jest znacznie inaczej , wiele rzeczy można osiągnąć po dłuższej rozgrywce, wiele rzeczy nie zostało zaprezentowanych. Nie będę opisywał wszystkiego jak w książce bo musi zostać troche ciekawości, ale nie każdemu musi się ten serwer podobać, są gusta i guściki i o tym się nie dyskutuje. Mógłbym zrobić nowy serwer ale po co ? Odpale pierwszą wersje będą bugi gracze odejda i potem taki jak Ty będzie pisał że robie rework, nie da się za pierwszym razem zrobić idealnego serwera bez bugów (Nawet globalowi się nie udało), siedziałem dokładnie 3 miesiące oporowej pracy nad tym serwerem od poprzedniej wersji więc uwierz ale zmiany są ogromne.

Opublikowano

Nie polecam. 

szkoda tylko ,że niczym się nie różni od 1 edycji . Wszystko to samo co na tamtej odsłonie .Czekam na coś innego ,życzę powodzenia .

Zapraszam na beta testy przekonasz się tak jak poprzednim razem że jednak warto zagrać bo serwer jest całkowicie inny :) Screeny tego nie przedstawią . 

Wiem o co chodzi grałem na pierwszej odłonie i Tobie pomagałem jeśli pamiętasz mnie :) mam nawet rangę na forum zasłużony  :) Polecam serwer ,lecz zobaczymy jak to wyjdzie w praniu .

Opublikowano
Malygos, hehe dobry serwer był.

Może wpadnę na tą odsłonę.

Pytanie, zauważyłem, że zmianki lecą ze szkat serwerowych - czyli nie ma nieskończonych?

Tak dobrze zauważyłeś. 

Zmianki się dropi.

Dodatkowo będą zmianki bonu które będą losowały maksymalne bonusy w przedmiocie (ciężko dostępne)

oraz będzie specjalna zmianka bonu która będzie trafiała np zawsze średnie obrażenia +30%/+40%/+50% (również ciężko dostępne)

Opublikowano

Malygos, hehe dobry serwer był.

Może wpadnę na tą odsłonę.

Pytanie, zauważyłem, że zmianki lecą ze szkat serwerowych - czyli nie ma nieskończonych?

Tak dobrze zauważyłeś. 

Zmianki się dropi.

Dodatkowo będą zmianki bonu które będą losowały maksymalne bonusy w przedmiocie (ciężko dostępne)

oraz będzie specjalna zmianka bonu która będzie trafiała np zawsze średnie obrażenia +30%/+40%/+50% (również ciężko dostępne)

Dużo ich leci, bony wchodzą maksymalne mieszając zwykłymi?

Opublikowano

Zagram, fajny server.

@DarkSince. Nie myślałeś, aby dodać możliwość zmiany koloru inerfacu na klasyczny z metin2?

Opublikowano

Zagram, fajny server. @DarkSince. Nie myślałeś, aby dodać możliwość zmiany koloru inerfacu na klasyczny z metin2?

Raczej nie przewidujemy takiej opcji, a ten nasz jest aż taki straszny ? Co Ci w nim nie odpowiada najbardziej ?

a jak z expem ? ciężko wbić 160poziom ? IS będzie dawał sporą przewagę ? 

Mam nadzieje że teraz dopracowałeś system ulepszeń eq ze nie ma tak dużej przewagi po ulepszeniu na następny poziom  :)

Zapraszam na otwarcie bety to zobaczysz jak to jest, nie potrafię wytłumaczyć jak ciężko ale na pewno nie będzie to osiągalne w 1-2 dni .

IS będzie dawał drobną przewage dodatkowo będzie do zdobycia za Punkty Osiągnieć (Sklepik będzie rozbudowywany z czasem)

Bonusy we wszystkich setach broni/zbroi/biżuteri PvP jak i Exp zostały na nowo zrobione odpowiednim proporcjami programem :)

Opublikowano

Mapki strasznie mi się podobają ;d

Może z ciekawości zawitam, tak czy siak powodzenia ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...