Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko o haxy

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam takie pytanko czy jakbym zainstalowal sobie niewykrywalnego przez vac haxa i grał wspolnie tylko ze znajomymi na serwerze ktory sam zrobilem mogę dostać vaca?

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

No tak ale chodzi mi o to czy jakims cudem mozna tak wyłapać vaca . Granie z botami oraz przyjaciółmi na postawionym serwie. Jest możliwość?

Broń boże nie chcę grać z tym na normalnych ludzi only 4fun z przyjaciółmi dla beki

Opublikowano

Jeżeli postawisz serwer i on nie bedzie miał Valve Anti-Cheat to nikłe są szanse na bana dla Ciebie a tym bardziej dla Twoich znajomych. 

Ps. Pamiętaj że od VAC'a nie da się odwołać, wiec graj rozważnie ;)

@Edit

Jeśli będziesz grał sam na swoich znajomych, czyli oni będą w przeciwnej drużynie to na pewno nic im nie grozi.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

jak ma priv cheata z małą bazą to nie ma szans na VAC

wszystkie inne "darmowe" są wykrywalne.. dlaczego "darmowe"? bo niby darmowe, a bana dostaniesz i będziesz musiał wyjebać 60zł na nowe CS:GO

Opublikowano

jak ma priv cheata z małą bazą to nie ma szans na VAC

wszystkie inne "darmowe" są wykrywalne.. dlaczego "darmowe"? bo niby darmowe, a bana dostaniesz i będziesz musiał wyjebać 60zł na nowe CS:GO

Po co 60? skoro na g2a masz za 30

Opublikowano

Nie graj na publicznych cheatach, bo ban to kwestia dni. W ogóle nie graj na cheatach.

Wczoraj był VAC wave, ponad 4 tysiące banów, inventory za ok. 23k USD poszło się j****.

A co zostało wykryte? Kilka płatnych, NIBY niewykrywalnych cheatów, które wczoraj przestały istnieć.

Opublikowano

VAC system ciągle jest ulepszany i niema " niewykrywalnych" cheatow. Co do tego serwera, jeśli grasz ze znajomymi nie troluj ich az tak, bo moga 4fun Cię zreportowac a wtedy valve potraktuje Cię na poważnie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie graj na publicznych cheatach, bo ban to kwestia dni. W ogóle nie graj na cheatach.

Wczoraj był VAC wave, ponad 4 tysiące banów, inventory za ok. 23k USD poszło się j****.

A co zostało wykryte? Kilka płatnych, NIBY niewykrywalnych cheatów, które wczoraj przestały istnieć.

Tak to jest jak się używa p2c c+p

wjub1h.jpg

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim za odpowiedzi temat jest do zamknięcia , i żeby nie było żadnych spin pytanko dotyczyło tylko gry na haxach ZE ZNAJOMYMI TYLKO , nigdy nie mialem na mysli ani nie chcialem cheatowac przeciwko normalnym randomowym graczą , pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...