Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy też trafiacie na typów co graja we 4?

Gość steelie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, mam takie pytanie do was

czesto tak macie, ze chcecie pograc mma ale trafiacie na typow co graja we 4? Mnie taki typ ludzi denerwuje, bo zero info, komunikacji, sa cicho, mi sie odechciewa mowic info kiedy nikt nic innego nie mowi. Znaczy wszystko jest ok dopoki gadaja tylko na ts, tera mialem taka sytuacje, mowie info info a oni siedza cicho... oczywiscie ranga supreme-global, jakby ktos sie pytal ;v

Opublikowano

Według mnie jest to problem. Powinno to zostać rozwiązane tak jak w Docie II, czyli zablokowane granie w 4 osoby pre-made. Są oni cicho tak jak mówisz, lecz jeżeli nie będzie im się coś podobać to Cię wyrzucą za nic. Tak mam tak często :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngThe Truth mialem kolegow z ktorymi gralem 5, ale zaczeli odstawiac ode mnie skillem i to byl powod przegranych meczy, wiec postanowilem grac solo

@ToshiKatsu szukalem tutaj tych ofert w tych dzialach zbiorczych ale nie ma tam nic ciekawego xDD

ps. ofc solo da sie ugrac, mialem 2x wygrane pod rzad ez ale czasami zdarzaja sie takie mecze ze przegrasz

Opublikowano

Aktualnie nagorsze co możesz trafić do teamu na dmg-sup to polacy i zwykle trolle. Zawsze bedzie jakis wyjatek ale wiekszosc to szkoda slow

Opublikowano

Skoro zdecydowałeś się grać solo to musisz się przygotować na takie rzeczy. CS 5vs5 to gra drużynowa, trzeba się komunikować, niektórzy mają to gdzieś i grają jak grają, zwłaszcza na MM.

Jeśli chcesz info to zbierz sobie 5/4 lub proś o np. ip TS(chociaż wątpię w to że ktoś poda :D). Dla mnie gra solo jest nudna, każdy robi co chce, biega gdzie chce, nie ma to nic wspólnego z grą drużynową. Nawet wolał bym grać ze słabszymi skillowo kumplami niż takimi randomami.

Opublikowano

Mi tam bardzo pasuję taka gra, często gdy nawet mówią info to voice_enable 0 i jazda. A czy często na takich trafiam to raczej nie, częściej to ja jestem z tych co siedzą na ts i tylko tam info dają xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak widzę jakichś toxiców w drużynie to od razu mute (w szczególności Polaków), najgorsze to jest trafienie tak jak autor tematu napisał na 4 premade, wtedy jak słabo będziesz grał to kick poleci, lub dla zabawy Cię kickną w 14 rundzie i weź tu raka nie dostań przez to dynamiczne dobieranie. Ja preferuję styl gry solo, bo wtedy mam więcej przestrzeni na to co chcę robić.

Opublikowano

Ja sam czasami tak gram i jakoś nigdy nie miałem sytuacji by osoba 4 miała jakieś problemy. Raczej się cieszyła, że trafia na 4 premade, bo lepiej się gra.

Zazwyczaj informujemy, że gramy w 4 i prosimy o "nieprzeszkadzanie", czyli robienie tego co mówimy i gitara. Jak ktoś jest ogarnięty to też idzie nawiązać współpracę.

Jak widzę jakichś toxiców w drużynie to od razu mute (w szczególności Polaków), najgorsze to jest trafienie tak jak autor tematu napisał na 4 premade, wtedy jak słabo będziesz grał to kick poleci, lub dla zabawy Cię kickną w 14 rundzie i weź tu raka nie dostań przez to dynamiczne dobieranie. Ja preferuję styl gry solo, bo wtedy mam więcej przestrzeni na to co chcę robić.

Kick w 14 rundzie, czy na końcu meczu nic ci nie robi, bo i tak zostanie ci podliczone co osiągnąłeś do tej pory, a mecz zaliczony jako win/loose.

Opublikowano

@Ememenss Tylko ze oni nie byli tak jacy sa z twojego opisu xDDDDD

wole jak ktos podaje mi info a nie siedzi cicho 24/7

Opublikowano

Wolę zagrać z jedną osobą chociaż, żeby taka sytuacja się nie trafiała. Podczas grania z 4-osobowym premade po kilku rundach odechciewa mi się grać dalej ze względu na brak komunikacji i czuję się jakbym gadał sam do siebie :/

Co do polaczków w dmg+ - osobiście nie jestem trollem, ale trafiają się gorsze dni za co zostaje hejtowany :/

Opublikowano

na poziomie supreme - global rzadko zdarzają się trolle, poziom też strasznie spadł ostatnio. Wczoraj graliśmy właśnie we 4 z kolegami ( 3 globale i supreme ) i dobrało nam 3 globale i 2 supremy. Wygraliśmy 16-4, goście w ogóle nie wiedzieli, co się dzieje. Pewnie znowu będzie update rang niedługo.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

na poziomie supreme - global rzadko zdarzają się trolle, poziom też strasznie spadł ostatnio. Wczoraj graliśmy właśnie we 4 z kolegami ( 3 globale i supreme ) i dobrało nam 3 globale i 2 supremy. Wygraliśmy 16-4, goście w ogóle nie wiedzieli, co się dzieje. Pewnie znowu będzie update rang niedługo.

zapewne maja wyjebane w smieszna plakietke i grali 4fun ;d 

Opublikowano

To chyba gramy w inną grę. Wystarczy trafić polaka lub ruskiego i żeby ktoś z teamu napisał że zrobili coś nie tak czy przegrać parę rund. Oczywiście nie mówię że wszyscy, bo niektórzy są normalni ale niestety takie community w tych czasach.

Opublikowano

Powiem Ci tak, jak szukasz teamu do na innym forum, pw jak chcesz pisz to Ci podam, bo tu nie można chyba, ale moim zdaniem jak się wbiło globala to nie ma sensu mulić dupy na rankedach tylko zacząć faceity grać ;)

Proponujesz mu faceity, ale nawet i do tego lepiej mieć kogoś do grania. Na niskim elo (1-4 lv) się nie da grać solo q, bo albo masz jakiś goldów w teamie albo trolli ewentualnie leaverów.

Opublikowano

Wczoraj grałem mm z kolegą na rangach lem i dało nam 2 raków do teamu. Mieli le lem a grali jak idioci. Próbowali strejfować podczas strzelania ale wychodziło z tego strzelanie w ruchu, celowanie w kolana, totalny brak myślenia jakby to bot grał a nie człowiek, zattzymywanie się na 10 sekund i myślenie co robić, nie podawanie info. Mieli jakieś 200-500 godzin a grali jak goldy albo gorzej. Valve powinno dodać jakieś zabiezpieczenie przed takim czymś bo pewnie byli boostowani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...