Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

znów battlechest, dokładniej dwa...

pryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie za sto punktów, nie udało mi się wygooglować odpowiedzi.

mam przeleżany, nie użyty kod z battlechesta(chyba do cata) generalnie jeszcze w folii, nie użyłem bo nie miał bym kiedy grać(sesja, dzieci) więc kod nie wpisany

teraz pojawiły się nowe battlechesty, do wod'a. czy po przegraniu jednego miesiąca abonamentu z BC(tego do cata) bede mogl uzyc drugiego battlechesta z nowymi dodatkami? czy używając battlechesta w którym są zawarte gry do cataclismu musiałbym kupować osobno wszystkie dodatki aż do aktualnego?

ogólnie chodzi o to czy

1>użyć kodu bc do cata->użyć kodu bc do woda(będzie się dało?)->legion/abonament   <to w końcu miesiąc gry darmowy, bo bc do cata już mam

2>użyć kodu do woda->legion/abonament

Opublikowano

Stare battlechesty które zawierały wersje gry do CATA, teraz działają tak samo jak nowe battlechesty. Czyli ten stary battlechest bd miał wersję WOD.

(')(.)(;)

Opublikowano

z promocji kupione ze 3 lata temu, jakbym mógł, poleciłbym łowcówgier, ale pewnie nie moge więc nie dam linka ]:-> nie chce mi się szukać regulaminu:)

MrSanten, korzystając z nietuzinkowej wiedzy, może będziesz wiedział, jak zachowa się konto kiedy dodam do niego rozszerzenie cataclysm[osobne, bez battlechesta]? bo takowe też posiadam? (też za 9,9 xD)

albo jak najlepiej je wykorzystać? może olać?

Opublikowano

Teraz raczej jest bezużyteczny bo każdy ma minimum WoD na koncie.