Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[G2A] Pobór opłat

berserker2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,piszę tutaj w sprawie g2a może ktoś miał z tym styczność coś wie na ten temat.

Problem polega na tym,że miałem tam konto kupiłem parę gier serwis ok,tylko pobierana jest opłata z mojego konta co miesiąc jakieś 1,6 E zawsze.

Nie wiedziałem,z czego to i nie mogę się doszukać,usunąłem tam konto jakoś w połowie czerwca nie mam konta ani nic na tej stronie po mimo tego 12 września znowu G2a Krakow... pobrało mi 1,6E ok 7zł

Niby nic ale jednak jak już za coś płace to chce wiedzieć za co albo przynajmniej korzystać z tego,tutaj ewidentnie nie wiem jak to wyłączyć. Doczytałem coś,że na paypalu się to da wyłączyć wszystko ładnie opisane aczkolwiek ja nie korzystałem nigdy z paypala i to jest podpięte do mojego konta bankowego i nie bardzo wiem jak się za to ugryźć jak ktoś wie jak sobie z tym poradzić to z góry dzięki za pomoc czekam na jakieś mądre odpowiedzi. Dziękuje pozdrawiam

Opublikowano

Prawdopodobnie podczas kupowania jakiejś gry aktywowales sobie G2a shield. Spróboj włączyć w opcjach lub pisz do supportu.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...