Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zbieranie boxów [BOT]

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiele z was ma wątpliwości czy używać takiego czy takiego bota żeby nie dostać bana. Ja od paru miesięcy stosuję swoją sprawdzoną metodę i nawet podczas akcji banowania kont nic u mnie nie wykryli. Co prawda ta metoda nie jest tak skuteczna jak inne boty ale nikt ze znajomych nigdy nie dostał bana za nią. A więc:

1. Musimy pobrać aplikacje którą znajdziemy na googlach, nazywa sie TinyTask.

2. Po pobraniu uruchamiamy aplikacjie. 

3. Wyskoczy nam mały kwadracik:

post-1105303-0-71887700-1473774392.jpg

4. Kolejnym krokiem jest uruchomienie gry .

5. Wchodzimy na mapę i uruchomiamy peta i tryb zbieracza.

6. Następnie klikamy w niebieskie kółeczko, podpisane numerkiem 3.

7. Klikamy po mapie ( Pamiętaj o tym że te ruchy będzie powtarzał potem bot).

8. Gdy chcemy skończyć nagrywanie klikamy na raz [ ctl+shift+alt+R ].

9. Następnie klikamy w ikonkę narzędzi, podpisaną numerem 6 i zaznaczamy opcje "continuous payback".

10. Kolejnym krokiem jest (wejście na mape i) puszczenie naszego bota zieloną strzałeczką, podpisaną numerkiem 4.

Bot będzie powtarzał ruchy w nieskończoność, można go wyłączyć klikając [ctl+shift+alt+P].

Moją sugestią jest też ustawienie naszej aplikacji żeby klikała co jakiś czas w ikonke włączania i wyłączania peta.. 

Dlaczego ? ponieważ gdy nasz pet zostanie zniszczony to aplikacja go naprawi ;)

Można także ustawić ją tak aby naprawiała nasz statek, ale to według uznania :D

Jestem bardzo zadowolony z tej metody, pozwala mi ona na zarobienie ok 50-60 k uri za noc :O

Jeśli czegoś nie zrozumieliście to pytać :P a jeśli się spodobało to lajka poproszę :D

Opublikowano

Pierwsze co przychodzi na myśl to, że jak statek przez całą noc będzie identycznie latał to niezbyt bezpieczne to jest. Nie lepiej użyć random clickera? Klika w przypadkowe miejsca na minimapie.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Kolego ten sposób juz chyba każdy zna i wie ze za to jeszcze nikt bana nie wychaczyl ale dzięki takim jak ty wychaczy pewnie bo stronki typu epvp czy mpcforum sa znane bp...

Opublikowano

a jak zdedasz?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

jak?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Albo pobrać pixelka bg. Ludzie jak będziecie po 15 godzin bocić to się nie dziwcie. Ale ja np bocę przez 5 godzin i przerwa parę dni a w między czasie robię coś innego i nadal bana nie mam -.-

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Albo pobrać pixelka bg. Ludzie jak będziecie po 15 godzin bocić to się nie dziwcie. Ale ja np bocę przez 5 godzin i przerwa parę dni a w między czasie robię coś innego i nadal bana nie mam -.-

boce czasem 40 godzin na raz i co? i nic. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...